2789
عنوان

جوش صورت

81 بازدید | 11 پست

دیگه خسته شدم از جوش ده سال دارم جوش میزنم ازمایش هورمونی هم داد مشکلی نبوده پرهیز میکنم حتی از چربی....ولی جاشون نمی موند...حدود شش ماهی هست داره جاشون قرمز میشه جوشای جدید...هر ضدافتابی میزنم بهم نمیسازه هرچی میزنم بهم نمیسازه دیگه خسته شدم انقدر همه چیو امتحان کردم و نشده...دکترم میرم چیز جدید میده کلی استرس میگیرم که نکنه بهم باز نسازه بدتر شه...تازگیا باز رفتم ضدافتاب ساین شیلد داده پوستمم حساسه نمیدونم استفاده کنم نکنم...دلم میخواد بمیرم کمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اگه ی روز جوش نزنم روزم شب نمیشه🥲

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

من پوستم افتضاح بود رفتم دکتر کلا دو تا چیز داد ی دونه محلول سیوانجی روزی دوبار 

با قرص داکسی سایکلین ماه اول هر روز ی عدد ماه دوم ی روز درمیان الانم بدون اجازه دکتر قطع کردم یک ماهه ولی دیگ برنگشت جوشام حالا این هفته دوباره قرارع برم

واقعا .. آخه دوست من سه ماه خورد صورتش برااااق شد

من سه چهار ماه برون ریزی داشتم

ولی خب الان دیگه نمیزنم موقع پری یا زیاد ارایش بمونه رو پوستم زیر پوستی دو س تا

آشنا ها از همه غریبه ترن