2777
2789

این مسئله واسه دوستم اتفاق افتاده ن من اولش بگم الان راهنمایی میخواد ازم 

دوستم با یه پسری رابطه داره دو ساله خیلی فابن همه میدونن اینا با همن رفت و امد خانوادگی دارن و هیشکدوم مستقیما از همدیگه خیانت یا لاس زدن و اینا رفتار بد ندیدن خب 

حالا دوستم یه رفیقی داره که از اول بهش میگفت این پسره بدرد تو نمیخوره باهاش تموم کن اخلاق نداره تو ازش سرتری خودتو بدبخت نکن و از این موارد 

چند روز پیش همین دختره به دوستم گفت که تو نبودی من دوس پسرتو دیدم داشت با یه دختره بگو و بخند میکرد اون ادمی که فک میکنی نیس ولش کن 

دوستم رفت پیگیری کرد تا جایی ک میشد همچین چیزی نبوده ولی الان دو دل شده 

بنظر شما چیکار کنه حالش خیلی خیلی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوستش میخواد خودش با پسره ازدواج کنه شک نکن. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

خوب تحقیق کنه طرف الکی نگفته باشه

تحقیق کرده پسره حتی واسه اثباتش همه ادمای اون اطرافو اورده همه گفتن همچین چیزی نبوده ولی الان انقد حالش بده ک روانی شده 

خیلی رابطشون جدی بود

ته این رابطه قراره ختم به چی بشه؟اگر همین طوری باهمن بذار بمونناگر قراره ختم به ازدواج بشه که پسره ب ...

پسره یکم شرایطش اوکی نیس اومده ب خانواده دختره گفته اصلا واسه اشنایی رفت و امد خانوادگی دارن داره خونه میگیره ک بیاد رسمی کنن تا این اتفاق افتاد

تحقیق کرده پسره حتی واسه اثباتش همه ادمای اون اطرافو اورده همه گفتن همچین چیزی نبوده ولی الان انقد ح ...

خوب پس دوستش داره به هدفش میرسه

و اینا رو جدا میکنه 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
پسره یکم شرایطش اوکی نیس اومده ب خانواده دختره گفته اصلا واسه اشنایی رفت و امد خانوادگی دارن داره خو ...

دیگه دختره باید انتخاب کنه دیکه

اینکه کسی بگه طرف رو دیدم بگو بخند میکرد در چه شرایطی در چه حالتی شاید آشنا بود شاید......