2777
2789
عنوان

خانومای آشپز میشه بیایین لطفا؟؟

145 بازدید | 15 پست

غذایی به اسم ماش -آب بلدید؟در واقع مثل عدسیه ولی با ماش درست میشه.اگه بلدید بهم میگید چه جوری درست میشه.ممنون 

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماش رو ازقبل خيس ميكني .....

پياز داغ و قلم( گوسفندي) ماش و ٢ تا سيب زميني پوست كنده رو ميزاري قشنگ بپزه اخرش قلمها رو درمياري ٢ تا سيب زميني و با كمي از ماش تو مخلوط كن يا با گوشت كوب قشنگ له كن دوباره بريز تو قابلمه 

ادويه هم نمك زردچوبه فلفل اويشن

این نیز بگذرد

پیازداغ میکنی بعد رب اضافه میکنی تا رب سرخ شه بعدش آب جوش میریزی +نمک و فلفل و ماش و بعدش دره زودپزو میبندی به نیم ساعتی 40 دقیقه ای باشه بعد نوش جان کنید .

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

من تا حالا نديدم و نشنديم تو خوراكهايي مثل عدسي و ماش و..... گوجه يا رب بريزن !!!!!!!! ولي با اطمين ...

من تو خوراک لوبیا و قارچ یه کوچولو رب مییزم خوشمزه میشه ولی تو عدسی نه چون همون رنگ و مزه خودش خوبه

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند...