2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی 4 سال تو پیام گور سرویس شدماین مفت خورا شهریه و پول میخوان برای قبولی دیپلم داشته باشی بسه

وا چرا 

چهارسال میخونی و مدرکتو میگیری دیگ 

بده؟

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

وا چرا چهارسال میخونی و مدرکتو میگیری دیگ بده؟

ی استادایی بی مسیولیتی داشتیم دانشگاه رشته ما رو ی جا اشغال انداختن ابخوریش ی اب نداش حتی فقط مفت خورا شهریه زیاد کردن

ی استادایی بی مسیولیتی داشتیم دانشگاه رشته ما رو ی جا اشغال انداختن ابخوریش ی اب نداش حتی فقط مفت خو ...

والا دانشگاه ها همه نوع استاد توشون پیدا میشه 

مهم اینه تو اون بار علمیو بگیری و مدرک دار شی

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

والا دانشگاه ها همه نوع استاد توشون پیدا میشه مهم اینه تو اون بار علمیو بگیری و مدرک دار شی

رشته ما استاداشون دو هزاری بودن اکثرا جز یکی فقط اونم خیلی کم درس باهاش داشتم. 

ببین اینکه کی ازمایشگاه داریم حتی جواب نمیدادن

سوال درسی داشتم جواب ندادن دانشگاه اعتراض کردم تازه پاچمم کند استاد وظیفه نداره

پس مفتتت خورا شهریه بالا بابت چی می گیرید کلاس تشکیل نمیدید سوال جواب نمیدید

ولی رشته های دیگه راضی بودن رشته ما اوضاعش خراب بود

مثلا دوستم حقوق بود راضی بود