2777
2789
عنوان

ناظم عقده ای و پدرسگ

749 بازدید | 35 پست

خواهرم کلاس دهمه، امروز یکم مقنعش شل بوده ناظمه کثافتش جلو چنتا از بچه ها کشیدتش تو دفتر گفته دفعه بعد مقنعت شل باشه میزنم تو گوشت!

یعنی از امروز که خواهر من اومد خونه این بچه حالش بده! منم دارم از حرص میمیرم دلم میخواد فردا برم ناظمرو جرش بدم‌ ما تو خونه از گل نازک‌تر به این بچه نگفتیم اونوقت اون زنیکه چطور به خودش اجازه داده با دختر مردم اینجوری رفتار کنه!

مامانم که می‌ترسه میگه نرو مدرسه ممکنه ناظمه با خواهرم لج کنه اذیتش کنه ولی من نمیتونم سکوت کنم همین فردا میرم حضوری حالشو جامیارم. 😤

به آموزش پرورشم زنگ میزنم. 

کسی تجربه داشته میدونه آموزش و پرورش پیگیری میکنه یا نه؟ 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو با لگد بزن در ماتحت اون ناظم هرزه ی لاشی بگو گه میخوری دس به خواهرم بزنی شرخر میفرستم بهت تجاوز ...

کثافت عوضی کلا با همه بچه های مردم درگیره. نمیدونم این عقده ای هارو از کجا میارن میکنن ناظم!

بخدا گریه خواهرمو موقع تعریف شنیدم دلم کباب شد. فردا حتماااا میرم جرش میدم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

ما هر چیزی رو به آموزش و پرورش اطلاع دادیم، رسیدگی کردن

ولی ناظمه ممکنه لج کنه و مدام گیر بده به خواهرتون

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

چقدر عقده ای و کثیفن بعضی از این ناظماولی فردا که تعطیله، چندسالشه خواهرت؟

۱۶

بخدا انقدر دارم حرص میخورم که تپش قلب گرفتم

چون سری اول مودبانه برو جلو. بگو خواهرم حالش بده گفته شما همچین حرفی زدین. پدرم میخواست بره آموزش پرورش شکایت کنه. من گفتم بزارید اول با ناظم صحبت کنم ببینم داستان از چه قرار بوده

منم تجربه بدی داشتم از ناظمم هنوزم تو ذهنم مونده سر صف بودم اومد پیشم مجبورم کرد موهام با زور بکشم پایین چقدر دردم گرفت و موهام کشیده شد چون موهام بالا بسته بودم اونم درحد نرمال خدا لعنتشون کنه اینجوری با ذهن و روان بچه های مردم بازی میکنن از اون طرف پرو و شاکی هم هستن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
کار ناظمه بد بوده ولی درکل خواهرت رو تو پر قو بزرگ نکنید بعدا تو جامعه نمیتونه طاقت بیاره

بحث پر قو نیست ناظمه غلط کرده جلو دوستاش بهش گفته میزنم تو گوشت! مگه بی‌خانواده گیر آورده! من بابام بفهمه مدرسرو خراب میکنه رو سرشون