2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم یا نه

57 بازدید | 13 پست

دیشب قرار گذاشتیم ی غذایی درس کنم کنارهم بخوریم . نامزدم گفت بیشتر درس کن برا مامانمم ببرم ۰(من گفتم دستپختم اونقد خوب نیس شاید مامانت خوشش نیاد۰)صبح امروز دیر بلند شدم بدن درد داشتم تب کردم ،ساعتای7 شب زنگ زد غذا درس کردی (منم فک کردم یادش رفته ک غذا درس کنم ،چون فکر میکردم حداقل یکم زودتر زنگ بزنه گوشزد کنه)منم گفتم نه ،بهم  یکم با خنده گفت وا من ب مامانم گفتم غذا درس نکنه الان چی بخوریم ،منم گفتم ببخشید فکر کردم یادت رفته .(آخه من گفته بودم فقط برا خودمون درس میکنم چون اونقد دستپختم زیاد خوب نیسش اعتماد بنفس ندارم).

ازش معذرت خواستم ،بعد هم نیم ساعت پیش زنگ زد ،گفتم مامانت ناراحت شد گفت اره کلی دعوات کرد کلی بهت حرف زد(یکم با لحن شوخی گفت)منم گفتم راس میگی .اونم هی گفت ناراحت شد و...۰(من باور نکردم بخاطر همین  با خنده گفتم چقد مامانت بده اینقد منو دعوا کرده )گفت نبینم ب مامان اینطوری بگی ازش بد بگی،منم گفتم مثلا بگم چی کار میکنی ،گفت بروگمشو گوشی قطع کرد 

دختر زمستان ...kord

😐😐😐😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف من زشت بوده ؟خیلی ناراحت شدم از اینکه بهم گفت برو گمشو ،حس کردم هیچ موقع منو دوس نداشته که بهم گ ...

نه حرفت زشت نبوده 

اگه قهر کرد اصلا نری سمتش ها 

هرچیم گفت بگو تو اینهمه چیز گفتی بهم 

مامانت اینهمه چیز بهم گفت فک کردم شوخیه 

منم شوخی کردم حرفه بدی نزدم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بچه بازی در نیارید توروخدا این حرفا چین اخه

نه واقعا حرف من زشت بوده خیلی؟که بهم گفت بروگمشو 

قبلا بخاطر اینکه حاضر نشدم با دوستاش برم بیرون .چون زنش بهم جلو خودش بی احترامی کرد و حرف بد زد.

گفت دیگه بهم زنگ نمیزنه و دیگه نمیخواد منو ببینه 

دختر زمستان ...kord
نه حرفت زشت نبوده اگه قهر کرد اصلا نری سمتش ها هرچیم گفت بگو تو اینهمه چیز گفتی بهم مامانت اینهمه چی ...

واقعا خیلی ناراحتم ،من خیلی خیلی کوتاه میام ،حتی اون دفعه زن دوستش کلی بهم بی‌احترامی کرد ،ولی بازم مجبورم می‌کنه با اونا رفت آمد کنم .همش با چشم غرع و تشر باهام حرف میزنه

دختر زمستان ...kord

ببین زندگی ها همین جوری خراب میشه واقعا چرا کسایی که از واقعیت خبر ندارن . نمی دونن سوءتفاهم بوده چی بوده بهت راهنمایی اشتباهی بکنن و تورو هم دیونه کنن و اوضاع خراب بشه آخه چرا

معجزه شکر گزاری...

واقعا خیلی ناراحتم ،من خیلی خیلی کوتاه میام ،حتی اون دفعه زن دوستش کلی بهم بی‌احترامی کرد ،ولی بازم ...

😐😐😐😐😐😐

حتما از الان بهش بگو براش روشن کن 

وگرنه که خیلی بدتر میشه 

اگه دیدی تو همه موارد اینجوره بزارش کنار 

اگه عقدی حتما جداشو 

ببین زندگی ها همین جوری خراب میشه واقعا چرا کسایی که از واقعیت خبر ندارن . نمی دونن سوءتفاهم بوده چی ...

کل واقعیت همین بود ک گفتم ،شاید بدتر از این ،ادم وقتایی ک یکیو دوس داره چشماش کور میشه همین ک چند نفر راهنمایی کن میتونی بهتر تصمیم بگیری

دختر زمستان ...kord
کل واقعیت همین بود ک گفتم ،شاید بدتر از این ،ادم وقتایی ک یکیو دوس داره چشماش کور میشه همین ک چند نف ...

درسته عزیزم ولی من بارها شاید این بودم یه بیچاره میاد میگه شوهرم همچین گفته مثلاً چیزی نخر اجازه نداری یا جایی نرو . بعد می بینی بهش حمله می کنن بعضی میگن طلاق فقط طلاق. به خدا به عقل شون شک می کنم

معجزه شکر گزاری...