2777
2789
عنوان

نظرتون راجب مردای نینی سایت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااونایی که میرن درخواست دوستی به این و اون میدن همشون منم لابد😂

خیلیم پر رو تشریف دارن و پر ادعا!

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

خانومای گل همتون نظر بدید تا پر بازدید بشه و اونایی که از حضور اقایون راضی نیستند بگن بلکه اقایون ببین 

چون در اصل این سایت کال خانوماس مثل استخر زنونه یا ارایشگاه‌ یا پارک بانوان 

فرهنگمون وقتی تفکیک جنسیتی و عادی کرد باید بهش احترام بزاریم خیلی از خانوما راضی نیستن 

و مسئولان نینی سایت لطفا به خواسته خانوما اهمیت بدید 

بیان بخونن آشنا بشننه اینکه کاربری هم بسازن و فرت و فرت درخواست دوستی بدن !!!

خب اونا که درخواست دوستی میدن که تکلیفشون معلومه

من بعضیا رو گفتم

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

من نمیگم اقایونی که عضو سایتن کسای بدی هستن نه شاید خیلیاشونم با شخصیت و با سواد باشن بحث اینجاس که خانوما راحت نیستن خیلیا راجب موضوعاتی حرف میزنن که دوسندارن  یه مذکر ببینه 

و من به شخصه خودم هیچ نظر خاصی نداشتم تا اینکه یکی از کاربرها که اقا بودن با کاربری خانوم راجب مسائلی راهنمایی خاستن و من فک کردم ایشون خانومه و بهش راهنمایی دادم بعد فهمیدم اقا هستش خیلی حس بدی بهم دس داد حس میکردم یکی سو استفاده کرده 😑😬

و من به شخصه خودم هیچ نظر خاصی نداشتم تا اینکه یکی از کاربرها که اقا بودن با کاربری خانوم راجب مسائل ...

😅😅😅ای بابا ولش کن توو فکرش نرو😘 تو ک نمیدونستی😄این مورد یکی از همون مریضایی هست ک گفتم🤭

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

من نمیگم اقایونی که عضو سایتن کسای بدی هستن نه شاید خیلیاشونم با شخصیت و با سواد باشن بحث اینجاس که ...

قبول دارم ولی متاسفانه هیچوقت نمیشه صددرصد تفکیک کرد🙃

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

انرژی زنونه دارن خیلی هم بیکار و علاف

اینطور نیست البته همه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است