دوستان از مشکلات خودم بکنار ولی ی چند مدتته هنوز تو نی نی سایت نیومده بودم جاری بنده ک دوسال بود با برادرشوهرم نامزد کرده بودن واز من کوچیک تره و الان ۳ ماهی هست ک رفت سرزندگیش و از شانس بد من شده همسایه رو ب روی من برادرشوهرم سرکار نمیره و زایات جمع میکنه و من بعضی وقتاازرو اجبار میرم پیش جاریم ک جای شکایت نذارم براش اما دوستان نمیخواستم اینو اینجا مطرح کنم ولی دیگ چاره ی ندارم چون واقع اعصابی برام نمونده یا باید ب برادرشوهرم بگم یا باید خودم از محله ۲ روز پشت هم ک برادرشوهرم ۷ صبح میخواست بره سر کار من بخاطر بچم بیدار میشمو دیگ نمیخوابم و وقتی برادر شوهرم میره حتا درو باز میکنم باهاش سلام صبح بخیرم میکنم و میام تو ولی بد گذشت ۳ چهار ساعت ی صدای عجیبی از خونه میاد بیرون ی حالتی ک انگار در حال رابطه زناشوی باشن ی بار گفتم شاید توهم میزنم ولی برای بار سوم مجبور شدم درخونمو باز کردم قشنگ واضح گوش دادم میدونم کار بدیه ولی چاره نداشتم باید شک خودمو برطرف میکردم دیدم ن گوشام درست میشنوه اومدم تو درو بستم بد امروزم بد گذشت ی هفته باز همین جوری نمیخوام قضاوت کنم ولی نمیدنم در نبود برادرشوهرم کسی میاد منزلش یا خانومش ....خودش کاری با خودش میکنه ببخشید روک میگم چون بخدا دیگ این وضعو نمیتونم تحمل کنم مشکلات زندگی خودم کمه اینم اومده روش ب هیچ کس نمیتونستم بگم تا این ک امروز ب ذهنم گفت از شما کمک بگیرم ب نظرتو چیکار کنم بیشتر هواسمو جمع کنم ببینم چی ب چیه یا روک ب برادرشوهرم بگم اخ میترسم چیزی نباشه بتر زندگیشونو خراب کنم یا از اون بتر میترسم ی گفر درنبود برادرشوهرم بیاد خونش ک چهار روز دیگ گندش در بیاد فک کنن من میدونستم و پنهون کاری کردم چی کنم دوستان
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂