2777
2789

سلام به همه 

اسم این گل رو می دونید چیه؟ 

همسرم خریده ولی متاسفانه اسمش رو فراموش کرده و شرایط نگهداریش رو

داره برگاش زرد میشه🥹

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اونجایی ک گوگل سرچ میکنی عکس دوربین هس بزن روش از گلت عکس بگیر برات توضیح میده

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

سلام عزیزم. خداروشکر شما هستید. خونه ما در مزایده دادگاه ۲۰ روزی میشه که فروش رفته. بنده ساکن همین خونه هستم.

میترسم برنده مزایده(خریدار) با حکم دادگاه بیاد تخلیه منو بگیره. تا به امروز پولی از دادگاه به حسابم نیومده هنوز. اجرای احکام گفت منتظر باشید پیامک میاد. خودم جلوجلو چه لایحه ای بدم که واریز زودتر انجام بشه؟ چجوری شرط و شروط بزارم که پول ما رو زودتر واریز کنند و معطل نشیم. تشکر

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.