2777
2789
عنوان

ی پاستا پختم که اگه قابلمه رو برگردونی نمیریزه زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب درست کنی خیلی خوشمزس

دلم میخاددرس کنم میترسم یروز اخرش مث اسی بشه نابودبشه کلاازشیرخامه بدم میادمیترسم بوی بدبده نشه خوددش

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

خودم یه پیشدستی خوردم شکمم به صدا افتاده 🤢

من هم یبار با داداشم کیک درست کردیم.روش خام بود ولی پایینش سوخته😂😂حرفمون اومد اخه کلیدی زحمت کشیدیم براش واسه همین خوردیمش و جفتمون همون شب درمونگاه رفتیم😂😂

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

دلم میخاددرس کنم میترسم یروز اخرش مث اسی بشه نابودبشه کلاازشیرخامه بدم میادمیترسم بوی بدبده نشه خودد ...

نه اون پاستا هارو نباید زیاد بزاری بپزن بعد چهار دیقه باید ورداری، من گیج بازی در آوردم خیلی گذاشتم پختن 

دلم میخاددرس کنم میترسم یروز اخرش مث اسی بشه نابودبشه کلاازشیرخامه بدم میادمیترسم بوی بدبده نشه خودد ...

ببین درسته سلیقه ایه ولی به طور کلی بد نمیشه فقط پنیر پیتزا سفت و چسبناکش میکنه پنیر پارمزان باید بزنی

من هم یبار با داداشم کیک درست کردیم.روش خام بود ولی پایینش سوخته😂😂حرفمون اومد اخه کلیدی زحمت کشیدی ...

😂😂😂فک کنم منم باید برم شکمم خیلی صدا های عجیب در میاره

اگه خوب درست بشه و قارچ و مرغش کم نباشه خوشمزس واقعا

بازم ذائقه ایه

بار اول کم درست کن.. سسش هم نزار خیلی غلیظ بشه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40