2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام دوستان

من یه ذکری بلدم که خواستم به شما هم یاد بدم

موقع اذان قدرت فرکانس زمین در بالاترین حد خودش قرار داره یعنی شما این موقع هرچی از خدا بخواین بهش میرسین ان شاء الله 🌷💗

فرق نمیکنه اذان چه زمانی باشه صبح ظهر عصر...

اول سه تا صلوات بفرستین 🌱🦋

بعد ۵۰ بار بگین حسبی الله

بعد این سه ذکر رو هر کدوم ۷بار بگین

یا فتاح

یا رزاق

یا وهاب

بعد شما میتونین هر خواسته ای که دارید رو از خدا بخواین موقع اذان دعاها برآورده میشه و به گوش خدا میرسه 😍🌸

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

شنبه  برای شهیدصالحی خوانساری۳تا سوره یس نذربکنید.🌸

۲ تا یس رو بخونین ونیت تون رو هم بگید.

یک یس رو گرو نگه میدارین،هفته بعد۳شنبه میخونید.

توی این ۱ هفته یاحاجترا میشین یا نشونه ای از خواسته تون میبینید.

این نشونه رو هم میتونه توی خواب باشه یا یه چیزی که توی واقعیت میبینید که به خواسته تون قرارهست برسین یانه.

البته این موضوع رو هم درنظر بگیرین که ازخدا بخواین که خواسته تون به صلاحتون باشه.

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

کسیکه در روز چهارشنبه آیه 《22》 سوره مبارکه حشر را هفتاد《70 》مرتبه بخواند گشایش ها ✨🌸 برای او به دست می آید و بر اهالی علم و قلم فائق و پیروز شودو حوائج او برآورده شود . ✨{{هوالله الذی لااله الا هو عالم الغیب و الشهاده هو الرحمن الرحیم}}✨ توسل به امام باقر
🤍🤍

.

۴شنبه《100》بار ✨{{یا بَدیعَ‏ السّماواتِ و الأرض}}✨ را بخواند و 《100صلوات فرستد و به امام باقر ع هدیه کند به حاجت خویش برسد 🍂

فقط شنبه ها عزیزم؟

بله گلم