2777
2789

درود 

عصر زیباتون بخیر 💛

خانما من تعداد کتاب هام زیاده ، یه کمد دیواری جدا براش دارم اما مرتب میکنم ، باز هم هفته بعد تمام برگه ها و وسیله ها در همه ،

لباس ها هم همینطور هر بار کشو ها رو مرتب میکنم ، دوباره به هم میریزه

راهنمایی میخوام😄

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا چیزایی که زیاد ب کارت نمیاد بنداز دور دوما هرچیزی برمیداری سریع بزار سرجاش تابهم نریزه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اولا چیزایی که زیاد ب کارت نمیاد بنداز دور دوما هرچیزی برمیداری سریع بزار سرجاش تابهم نریزه

موافقم. من 95درصد کتابامو دادم رفت 

کتاب جادوی نظم رو بخونید

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

موافقم. من 95درصد کتابامو دادم رفت کتاب جادوی نظم رو بخونید

دقیقا  یسره ام یبنده خدا هس تاپیک میزنه مینمیالیست شدن چیه وفلان اونم تاپیک خوبیه .. منم هرچند وقت یبار عکسای گالریم پیاما  لباسا همه چیو رد میکنم میره وقتی چند ماه استفاده نمیشه یعنی به کارم نمیاددیگه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دقیقا یسره ام یبنده خدا هس تاپیک میزنه مینمیالیست شدن چیه وفلان اونم تاپیک خوبیه .. منم هرچند وقت ی ...

من خودم از دنبال کننده های تاپیک مینیمالیست نی نی سایت هستم. خونم به خلوت ترین شکل ممکن است

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

من خودم از دنبال کننده های تاپیک مینیمالیست نی نی سایت هستم. خونم به خلوت ترین شکل ممکن است

دمت گرم