سلام بچه ها یه نرم کننده خیلی خوب که ریزش نیاره معرفی میکنین؟ با اینکه فقط به ساقه موهام میزدم اما با این نرم کننده لطیفه های صورتی ریزش زیادی داشتم .ممنون
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕 ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
یه پیشنهاد خفن بهت میدم،من چند ساله کلی نرم کننده میزدم اصلا به کارم نیومد،الان دو ماهه تو حموم ماسک بیتروی زرد رنگ میزنم بعدم میام بیرون روغن ارگان و روغن بادوم میزنم عااالی میشهههه من موهام خیلی وز و داغونه
یه پیشنهاد خفن بهت میدم،من چند ساله کلی نرم کننده میزدم اصلا به کارم نیومد،الان دو ماهه تو حموم ماسک ...
ریزش نمیگیره موهاتون با روغن و اینا ؟ من یه ماسک بعد حموم میزنم کمرم شکسته😂 گرون گرفتم ولی تاثیری نداره
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
لطیفه کچل میکنه نزن من یه بار که میزنم تا مدت زیادی ریزش مو دارم
آره ترسیده شدم از مارک لطیفه . اما طلایی اش رو تعریف میکنن نمیدونم چطوریه
مگه به ریشه میزنی؟باید به ساقه مو یعنی پایین مو بزنی و زیادم نزنی
آره همونجا ولی نمیدونم چرا ریزش میگیرم بعدش🥹