2777
2789

دیدین ؟ علتش چی بوده؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
من خودم از نوجوانی دیسک کمر خفیف داشتم تا الان که ۲۵ سالمه

میدونی چی‌شد دیسک گرفتی؟ مادرزادی بوده یا کاری کردی؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چی‌شد دیسک گرفتی؟ مادرزادی بوده یا کاری کردی؟

نه والا خودمم نفهمیدم چرا اینطوری شدم 

نه کار زیادی کردم نه چیزی

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

نه والا خودمم نفهمیدم چرا اینطوری شدم نه کار زیادی کردم نه چیزی

مثل منی عزیزم نمیدونم چی شد دیسک گرفتم. بعد واکسن کرونا درد دیسکت بدتر نشد؟

مثل منی عزیزم نمیدونم چی شد دیسک گرفتم. بعد واکسن کرونا درد دیسکت بدتر نشد؟

والا من بعد از اینکه متوجه شدم دیسک کمر دارم دو سه سال بعدش نزدیکای عید یهویی کمرم طوری سرش اومد که حتی نمیتونستم خوب بشینم یا خم شم یا هر کاری حتی معذرت میخوام برای سرویس هم همینطورم بودم تا حدود ۱ ماه حدود چند باری همین بلا سرم اومد دیگه نمیدونم تاثیر واکسن بود یا چی

والا من بعد از اینکه متوجه شدم دیسک کمر دارم دو سه سال بعدش نزدیکای عید یهویی کمرم طوری سرش اومد که ...

دقیقااااا منم همین بلا سرم اومد . من نوجوونیم هراز گاهی کمرم درد میگرفت چند ماه طول میکشید بعد خوب میشد . تا اینکه واکسن زدم دیگه نتونستم از جام تکون بخورم نمیشد تو خواب قلت بزنم از درد میمردم دکتر رفتم امپول شل کننده عضلات داد ولی دردش دیگه موند پیگیری نکردم تازه فهمیدم دیسک بوده . فیزیوتراپی رفتید؟ 

دقیقااااا منم همین بلا سرم اومد . من نوجوونیم هراز گاهی کمرم درد میگرفت چند ماه طول میکشید بعد خوب م ...

نه والا اصلا پیگیرش هم نشدم فقط سعی میکنم استراحت داشته باشم حین انجام کارام

نه والا اصلا پیگیرش هم نشدم فقط سعی میکنم استراحت داشته باشم حین انجام کارام

با استراحت خوب نمیشه حتما با ام ار ای برو دکتر فیزیوتراپی تجویز کنه منم چند سال استراحت کردم ولی ذره ای بهتر نشد.