سلام.چند وقتیه داداشم با یکی نامزد کرده الان دوماهه دارن آشنا میشن و فردا عقدشونه.اما تو همین دوماه همممممه چی خرید کرده . اونم بهتریناش.لباس داده دوختن یه ملیون به همراه مانتوی کار شده که اونم دوخته.خلاصهتالار و ماشین عروس و فیلمبردار و دسته گل و جواهرات سفارشی و خلاصهکلی خریدای دیگ.وقتی بخو خودم نگاه میکنم که مجبور بودم واسه یه لباس کلی التماس کنم ناراحت میشم. کوچکترین هدیه ای از طرف مادرشوهر دریافت نکردم.با مانتوی اداری رفتیم محضر و تمام.خیلی حالم گرفته س.تازه من تحصیلات دارم اما زنداداشم نه. من خونه داریم تکه اون حتی بلد نیست چاقو دست بگیره. خلاصه منم هیچ چیزی کم ندارم خیلی دلم آتیش میگیره .اصلا این روزا شده برام جهنم.تازه داداشمم همش حرصم میده میبینه که برا من نکردن. هی پز خرید کردناشو به من و خواهرام میده
هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ناراحت نباش فقط این حسو از خودت دور کن خوشحال باش که یه دختره دیگه این کمبودا رو تو مراسماش نداره داداتم بنده خدا حتما از ذوق میاد پیشتون میحرفه
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
داداشت هم پز نمیده بلکه ذوق و شوق داره میخواد شادیش رو با شما شریک بشه
دقیقا
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
به این فکر کن که چقد خانواده خودت باشعورترن و ذوق کن😊
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».