2777
2789
عنوان

حاجت روایی از خانم‌ام‌البنین♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همگی حاجت روا واسه اینکه منم امسال باردار بشم بسلامتی و خیر دعا کنید ممنون۱۰ حمد💖☘️

قبول باشه عزیزم🌹انشالله به هرنیتی داری برسی❤️

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

سهم من ۲۵ تا حمد ...پریسام برای بختم و کارم که گره افتاده توش دعا کن ... خیلی حالم بده 

سهم مادرم هم ۲۵ تا حمد ... اسمش معصومه ست براش دعا کن همین امسال شر اون ظالمی که هر روز داره اذیتش میکنه از سرش کم‌ بشه . 

میشه برای حاجتم یه صلوات از عمق وجودتون بفرستید؟🙏

عزیزم ۱۰ هم من الان میخونم

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

۱۴ 🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

سهم من ۲۵ تا حمد ...پریسام برای بختم و کارم که گره افتاده توش دعا کن ... خیلی حالم بده سهم مادرم هم ...

قبول باشه عزیزم🌹انشالله به هرنیتی داری برسی❤️

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️