هعی منکه مرغ تو فر میخواستم کسی یادم نداد...
من اینجوری میپزم
کرفس و یه مشت نعنا وجعفری رو سرخ میکنم تو روغن کم با حرارت کم...
پیاز تفت میدم..گوشتم میریزم تفت میدم تا رنگش عوض شه....
فلفل و زردچوبه میزنم و یه سرقاشق رب
یکم کره ام میندازم..سبزی و کرفس رو میریزم تو گوشت و پیاز بعد روش چندلیوان اب جوش میریزم و میذارم بپزه آلو خورشتی ام خوشمزه ش میکنه اگه ترشه که لیمو نزن دیگه اما اگه شیرینه کم بریز که شیرین نشه خورشت.
یکم که گذشت لیمو ام پوست میگیرم چندتا میریزم توش .نمکم میزنم ....عصاره گوشت میریزم..فقط اگ عصاره میریزی نمک داره خودش نمک متناسب با اون بزن ک شور نشه..و
وقتی میخوام خورشت بکشم یکم رغفرون دم کرده روش میریزم.خوش بو و طعم میشه