2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار خواهر شوهرم داشت پزه لوازم ارایش مارک داره گرونشو میداد بهم منم گفتم اره دیگه تو واقعا نیاز داری ازینا بگیری چون هم پوستت خیلی بده هم مژه هات کوتاه و کم پشت ولی من خداروشکر نیاز ندارم😁😁

❤خدا جونم مراقب عشقم باش❤

من رک حرفمو میگم اهل تیکه نیستم.😯

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یه بار خواهر شوهرم داشت پزه لوازم ارایش مارک داره گرونشو میداد بهم منم گفتم اره دیگه تو واقعا نیاز د ...

عجججب😂😂😂

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖
من تیکه بلد نیستم ولی اگه کسی بخواد اذیتم کنه و بهم بیچه جواب میدم 

همه برای یاد گرفتن اومدن که.ههههه

حالا شما که می تونی جواب بدی بگو دیگه

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

ولی من تیکه انداختن دوسندارم .دل ادمو میشکونه.حتی بهم چیزی بگن ناراحت بشم مستقیم حرفمو میگم.مثلا مادرشوهرم داشت راجب دندون دختراش حرف میزد که ارتودنسی لازم داره و یکیشونم ونیر کامپوزیت کرده.بعد گفت واسه تو خوبه ولی دندون جلوییت یکم کجه ارتودنسی کن گفتم نه من از دندونام راضیم😐

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖