2777
2789
عنوان

یه پسری

78 بازدید | 3 پست

هست تو پیجم که از دوران دانشگاه میشناسمش واقعیت و بخوام بگم ازش خوشم میاد. چند وقته شاید دوماه یا ۳ماهه که از استوریایی که میذارم و تقریبا زیادم‌میذارم فقط اونایی که عکسه خودمه لایک میکنه. اینم بگم موقعیت خوبی داره و کلا شخصیت مغروری داره من فک نمیکردم استوریمو لایک کنه. اما از ریپلای اصلا خبری نیست. من خودم خوشم‌میاد ازش بعضی وقتا میگم اینکه فقط استوریای عکسمو لایک میکنه ممکنه نخ دادن باشه ولی چون صمیمی نیستیمو مغروره ریپلای نمیکنه؟نمیدونم شما بودید خودتون ریپلای میکردید یکبار یکی از استوریاشو تا زودتر از این فکر و خیال دربیاید؟منم جدیدا فقط استوری عکساشو لایک‌میکنم که چون کاریه پیجش ب ندرت میذاره و بیشتر استوری از کارش میذاره

لطفا هر لایک کردن رو بحساب اینکه از شما خوشتون میاد نذار،شاید برای احترام و اینا لایک می‌کنه ، درسته فقطعکساتون رو لایک می‌کنه ولی خب شاید دلیل خاصی ندارد،  ازین جهت میگم که برای خودت رویاپردازی می‌کنی بعد میبینی اونطور که فکرمیکردی نیست ناراحت میشی.  اگه رفتارهای دیگه ای هم داشت که همش دوست داره سر صحبتو با کنه و... اونجوری باز میشه گفت خوشش اومده دوست داره برای آشنایی. 

لطفا هر لایک کردن رو بحساب اینکه از شما خوشتون میاد نذار،شاید برای احترام و اینا لایک می‌کنه ، درسته ...

اره دقیقا نمیخوام درگیر رویا پردازی بشم . کاش فقط عکسامو لایک نکنه من استوریای دیگه ای هم‌میذارم یا اصلا لایک نکنه کلا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لطفا هر لایک کردن رو بحساب اینکه از شما خوشتون میاد نذار،شاید برای احترام و اینا لایک می‌کنه ، درسته ...

دقیقا واسه همین که از این وضعیت دربیام فک‌کردم یکبار استوری کاریشو ریپلای کنم چون هم رشته ایم. وقتی ببینم خیلی رسمی حرف میزنه دیگه کلا پروندشو ببندم. نمیدونم کار درستیه؟