2777
2789

آب پیاز رشد مو رو زیاد میکنه 

ولی بوی گندش با هییییچی نمیره و چند روز باهاته😅😷

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب پیاز رو به ریشه مو میزنی میزاری یک ساعتی بمونه بعد با شامپو میشوری یک هفته ای نتیجشو میبینی

دمنوش رزماری هم میتونی بزنی به ریشه بعد بشوری هم میتونی وقتی حمومت تموم شد موهاتو باهاش آب کشی کنی  و دیگه نشوریش بیای بیرونی(میگن خیلی عالیه بوشم خوبه)روغنشم میتونی بگیری شب بزنی به ریشه مو فرداش بشوری اینو دیدم خیییلی عالی اثر کرد مو رو پر پشت هم میکنه(دو هفته ای طول میکشه) 

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

پیاز قرمز یا سفید؟هروز تا یک هفته؟

فرق نمیکنه

آره