2777
2789
عنوان

حتی پول نون هم ندارم

623 بازدید | 13 پست

اعصابم انقدر خورده دوس دارم بمیرم تا حالا ب این حد از بی پولی نرسیدم شوهرمم ول کرده رفته خاک تو سر من کنن

انقد خدارو صدا زدم خسته شدم بچمم کوچیکه کسی نیست نگه داره برم سرکار 

وای باورم نمیشه هیچی ندارم چجوری انقد دستم خالی شد

کل زندگیم اشتباه بود حتی ب دنیا اومدنم💔

کاش یه کار خوب پیدا کنم

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شوهرت جداشدی پیت رو ویرایش کردم از اول بخون

جدا شده بودم دوباره برگشتم ولی بازم همون اشو کاسه

بدون هزاری پول ول کرده رفته

از سردرد دارم میمیرررررم

جدا شده بودم دوباره برگشتم ولی بازم همون اشو کاسهبدون هزاری پول ول کرده رفتهاز سردرد دارم میمیرررررم

بیخود کرده برو شکایت کن بگو باید نفقتو بده

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
بیخود کرده برو شکایت کن بگو باید نفقتو بده

شرایطم جوری شده پول شکایتم ندارم

دیدی بعضی روزایی از زمین و زمان میباره؟ تو همون شرایطم

فقط دارم دنبال کاری میگردم ک حداقل تایم کمی داشته باشه

شرایطم جوری شده پول شکایتم ندارمدیدی بعضی روزایی از زمین و زمان میباره؟ تو همون شرایطمفقط دارم دنبال ...

امیدارم خدا کمکت کنه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
اسم برنامه ها میگی؟

یکی پولر ببین فکر نکن به خاطر خودم میگم نه اصلا خودم توش کد ملی وابنا نزدم ولی اچبکی اینجا می‌گفت  میتونی هم شارژ ونت بخری نقدرچیم انگار میشه برداشت زد میتونی دوستانم دعوت کنی نمیدونم چطوری این اصلا یکی پولچه از توش میتونی تخفیف اسنپ وشارژ نت دیج ی کالا اینم کد ملی میخواد این نقدی نمیده یکیم میلی میتونی با دعوت دوستاتون واحراز هویت اونا هر کدوم پنج میلی یا همون سوت طلا بگیری آنی میتونی اینو نقدش کنی اینم کد ملی میخواد  یکی دیگم بگردش این نقدی نداره ولی واس سازش ونت وتخفیف استپ وچندتا چیز دیگه میتونی ازش امتیاز بگیری