2777
2789
عنوان

لطفا فقط و فقط خانومای متاهل که بچه دارن بیان ❌❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 18 پست

ما یه دوره کوتاهی که همه تو یه اتاق بودیم این کار رو میکردیم.  

یه تخت بزرگ وسط اتاق بود بچه اونور تخت روی زمین بود ما هم این سمت تخت

ولی خوب اشتباهه دیگه. حالا ناخودآگاه رو نمیدونم ولی ممکنه بچه کاملا خواب نباشه و متوجه بشه. 

شاید مثلا بتونید یه پرده ای بینتون بکشید یا صداهای شبیه نویز پخش کنید که صداتون شنیده نشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه گفتین اشتباهه

ولی نمیتونین راهکار بدین

نمیدونم واقعا قدیم که خونه ها کوچیک بوده و تعداد بجه زیاد چیکار میکردن  حالا جالبه بیشترم بچه دار میشدن

من خودم خوب اتاق بود در اتاق دیکه میرفتیم

ولی اینجور وقتا راهش چیه

راست میگه 

من خودم شخصا بچه بودم چندبار متوجه این موضوع شدم وقتی خواب بودم تو اتاق پدرومادر اینقدر حالت روحی روانیم خراب شده بود توهمون سن طفولیت که از پدرومادرم حالم بهم میخورد حقیقتش ،چون اون بچه پدرومادرو الگوی خودشون میدونن اونا نمیتونن تشخیص بدن درس و غلطو ،درکل باعث بلوغ زودرس بچه میشه وکنجکاویتش ممکنه کار دستش بده.میدونی زمانی که قراره صاحب فرزند بشین باید اینو هم بپذیری از سن یکسالگی کم کم اتاق خوابشو جداکنی یااینکه موقع انجام دادن رابطه شما برین یجای دیگه

برای یک مادر این شرایط خیلی سخته زمانی که شب سرش رو روی بالشت میزاره بچش کنارش نباشه ولی خب هرچیزی ازنظر من یه خط قرمزایی داره هرچند که شرایط فعلی شما هم یجوری هست که فعلا خونه مادرتون زندگی میکنید ولی اگه کم کم بفکر خونه جداباشین بهتره