2777
2789

بابا رفته دیروز خود سر من و شوهرم رو بیمه ایرانیان کرده 

برای من از نوع طلایی سالی ۱۳

شوهرم معمولی سالی ۸ تومن با تورم هم بالا می‌ره 

کسی سر در میاره 

من اصلا نمیدونم این بیمه ایرانیان ب چ دردی میخوره توروخدا اگه اطلاعاتی راجب بیمه ایرانیان دارید بگید 

من سالی یه میلیون هم ندارم بدم نمیدونم چ کار کنم 

میشه کنسلش کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا باید مبلغ سال اول رو همون لحظه بدید تا شروع بشه بعدا اگر نخواستی. پرداخت کنی پولتو  پس میگیری در کل خیلی چرته مخصوصا مبالغ کم بهدا اصلا پولی با این تورم دستت رو نمیگیره

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

بعد از اون بدون نظرخواهی از شما باز کرده بعد شما باید پولشو بدید این دیگه چه محبتیه؟؟!!!!

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

بعد از اون بدون نظرخواهی از شما باز کرده بعد شما باید پولشو بدید این دیگه چه محبتیه؟؟!!!!

قسط سال اول رو داده میگ هروقت داشتید پس بدید 

حالا ب نظر شما من میتونم کنسلش کنم؟

قسط سال اول رو داده میگ هروقت داشتید پس بدید حالا ب نظر شما من میتونم کنسلش کنم؟

بله میشه کنسل کرد اما چون سال اوله حدودا نصف پولو پس میدن 

ببخشید میشه به پدرتون بگید نمیخواهید این بیمه رو؟

بله میشه کنسل کرد اما چون سال اوله حدودا نصف پولو پس میدن ببخشید میشه به پدرتون بگید نمیخواهید این ب ...

اره همون زنگ زدم گفتم نمی‌خوام 

خییییلی آدم ساده ایه خیلی 

فقط نمیدونم قبول میکنم کنسل کنند یا نه