2821
2789

من هفته دهم بارداری هستم ویارها خیلی اذیتم میکنه، چند وقته خیلی به غذا درست کردن دل ندادم، دیشب شوهرم گفت دلم قرمه سبزی میخواد، دیگه صبح پاشدم براش درست کردم😅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🥲😍نوش جان

مرسی عزیز

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

😍

🤍

عکس پروفم ☝عکس مردان ایلام ینی همان لرستان پشت کوه در همین صد سال پیش با پوشش لری لرستان پشت کوه (ایلام )است زهی خیال باطل پانکرد متوهم جماعت که فکر می‌کند با نی نی سایت می‌تواند جعل تاریخ کند😆بروهی لرستان پشت کوه🔥 بروهی ایران🦅

چون فرداشب مهمون داریم مامانم چیزی درست نمیکنه امروز احتمالا یه چیز آماده بخوریم 😂😂حقیقتا منطقشو د ...

🥲😂😂😂😂😂مام همیشه املت داستیم فرداش زرسک پلو

🫂🙂سردرگم در هیاهو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز