2777
2789
عنوان

همسرم بخاطره من به مامانش فحش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهری ک به راحتی به نادرش این حرفو نیزنه فردا به شماهم میگه...اینجورمواقع درکنارتشویق بهش بگو که به خانواده ومادرش بی احترامی نکنه خیلی بده اگه نفرین کنه مادرش چی..درضمن خودت بعدامادرشوهرمیشی بنابراین اگه میخای پسرت باهات رفتاردرستی داشته باشه به شوهرت گوشزد کن به خانواد احترام بذارتحت هرشرایطی منم بااینکه متنفرم ودلم خونه اما شوهرم کوچک ترین بی احترامی به پدرمادرش میکنه دلم میسوزه وبهش میگم این کارنکنه

من که تو هر جریانی اگه مادر شوهرم تقصیر کار باشه. اما شوهرم منا کتک میزنه در حد مرگ و فوحش زشت میده 

میگه  به مادرم از گل کوچیکتر نگو

شما این شوهر ها. را از کجا میارین؟ 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              

کسی که توروی مادرکه ۹ماه توشکمش بوده و حد اقل تا ۲۵ سالگی براش از جون و دل زحمت کشیده رو اینطور کرده ببین با شمایی که فقط چند ساله وارد زندگیش شدی چیکاررمیکنه 

اگه شوهر من همچین کاری میکرد که اصصصلللا نکرد من خودم شوهرمو دعوا میکردم بابت رفتار زشتش با مادرش

وقتی بزرگتر دخالت میکنه توی کار کوچکتر همین میشه واقعا احترام هرکس دست خودشه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

هم خودت شعور نداری هم شوهرت! کسی به مادرش بگه گدا گشنه ارزش نداره باهاش زندگی کرد

آفرین واقعا حرفت حقه .این خوشحالی دوام نداره و اون پسر الان نه ولی یه روزی پشیمون میشه از حرفش ولی حرف زنش که خوشحالی کرده و اینا یادش میمونه .

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️