2777
2789
عنوان

همسرم بخاطره من به مامانش فحش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 52 پست

استارتر جان اما اون تعریف کردنت از شوهرت خیلی ناشیانه بوده از این به بعد وقتی دیدی اینطوری شوهرت ازت طرفداری کرد توی دلت ذوق کن ولی کاملا بی طرف رفتار کن چون شوهرت حرفای خودش رو یادش میره اما این ذوق تو رو یادش نمیره و یواش یواش تو مقصر ماجرا میشی

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن شبکه ی فارسی و زیرنویس کن

پروردگارت مقرّر داشت كه جز او را نپرستيد و به پدر و مادر نيكى كنيد. اگر يكى از آن دو يا هر دو نزد تو به پيرى رسيدند، به آنان «اف» مگو و آنان را از خود مران و با آنان سنجيده و بزرگوارانه سخن بگو. آف نباید به پدر .مادر گفت  وقتی میگن پسری از بالای یک مسئله کوچک به مادرش فوش میده فرزند اون پسر با این شرایطی که روز به روز داره خراب تر میشه مادرش خودش میفروشه

پروردگارت مقرّر داشت كه جز او را نپرستيد و به پدر و مادر نيكى كنيد. اگر يكى از آن دو يا هر دو نزد تو ...

بله ولی یادمون نره بچه ها تربیت شده ی پدرومادر هستن عروس خانواده کاملا بی تقصیره

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بله ولی یادمون نره بچه ها تربیت شده ی پدرومادر هستن عروس خانواده کاملا بی تقصیره

منم عروس خانوادم همسرم اصلا دل خوشی از خانوادش نداره‌ من به یه چیز با تمام وجود اعتقاد دارم پدر ومادر نماینده ی خدا تو زندگی ماهستن وقتی مادر میگه دست به خاک بزنی طلا بشه الان طلا نشه آثار اینو تو آیندت میبینی من به زور واجبار شوهرمو دیدن پدر و مادرش میفرستم  به پدر شوهرم همیشه میگم بابا در حق پسرت دعا کن شوهرم به من میگه از وقتی تو آمدی من دست‌بوسی پدر و مادر و یاد گرفتم همین مادر ۲۰۰هزار تومان به ماقرض نداد باهاش لباس عروس کرایه کنیم حداقل یک عکس یادگاری.داشته باشیم 

منم عروس خانوادم همسرم اصلا دل خوشی از خانوادش نداره‌ من به یه چیز با تمام وجود اعتقاد دارم پدر وماد ...

بله اینی که شما میگی درسته اما خیلی کاربری‌های همگی هجوم آوردن سر یک نفر استارتر مگه به همسرش گفته اینجور بگو اون پسر خودش اینطور گفته و اینکه خداوند بر همه ی امور آگاه هست،همون قدر که بچه دربرابر پدرومادر وظیفه داره بالعکس هم هست