2777
2789
عنوان

واقعا بنظرتون من مشکل دارم

70 بازدید | 4 پست

بچه ها نمیدونم میتونید منو درک کنید یا نه ولی من رو یه حس طرد شدگی از طرف همه داره خفه‌م میکنه، من تا حالا دوست پسر نداشتم ، یه دوست صمیمی نداشتم ، الان تو دانشگاه دو تا از دوستای معمولیم نمیدونم چرا ولی پسرا از این دو تا خوششون اومده، تو کلاس ، تو محوطه، تو مجازی ترم بالا ها بهشون پیام میدن، بعد من :)) تا حالا هیچ پسری از من خوشش نیومده ، با اینکه ظاهر و مرتب و خوبی دارم و به خودم میرسم ولی نه هیچ پسری ازم خوشش میاد نه دختری دوست داره باهام دوست بشه، با اینکه بشدت درون گرام و تو نگاه اول خیلی یبسم ولی همیشه من خودم میرم سمت دخترا تا دوست بشم و واقعا خیلی خیلی ناراحتم مگه من مشکل دارم؟ حتی بچه مورد علاقه پدر و مادرمم نیستم،  ولی اونقدرام زشت نیستم که در این حد ایگنور بشم :) نمیدونم واقعا هر دفعه فکر میکنم بهش گریم میگیره :)

غصه نخور درست میشه

همیشه لبخند بزن و مهربون و مودب باش

نمیگم نیستی اما بیشترش کن

جمع جدیدی رو انتخاب کن

یه دانشگاه دیگه چند تا درس رو مهمان شو 

لباس متفاوتی بپوش

اگر تهرانی به 1480 زنگ بزن و مشاوره تلفنی رایگان بگیر خیلی کمک میکنه بهت

وطن ای مادر غمدیده ام.......

دقیقاً منم همینطوریم با اینکه چهره زشتی ندارم حتی شاید زیبا هم باشم فرزند مورد علاقه پدرومادر نبودم با اینکه اونیکی بچه هاشون خیلی راحت تردشون کردن و گاهاً بی احترامی هم میکنن ولی تا اسمشون بیاد قلب مامانم میلرزه منم دوستی نداشتم و ندارم ازدواج کردم البته اجباری ،ولی خب دو تا بچه دارم دلمو به اونا خوش کردم .😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.