بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه دوست من بود از فشم میومد پیروزی... اون میگفت نیم ساعت راهه ولی به نظرم دورتر از این حرفاست.. زمستوناش سخته برفدو یخبندونه.. امکاناتشم برای زندگی دائم ضعیفه برای اینکه آخر هفته دو روز بری خوبه
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
چه دوره . من فکر کردم یه جایی در حد پاسدارن و هروی هست
شما مگه تهران زندگی نمیکنی؟ ببین فشم کلا بیرون از تهرانه..جاده را از تهران خارج میشی به یه دو راهی میرسی یکیش میره لواسون یکیش اوشون فشم و روستاهاش آهار و .....
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
یه دوست من بود از فشم میومد پیروزی... اون میگفت نیم ساعت راهه ولی به نظرم دورتر از این حرفاست.. زمست ...
یکی از فامیلامون دکتره اونجا خونه گرفته تعجب کردم روم نشد ازش بپرسم خودم هم تعجب کردم رفت خارج از تهران مطبش تو پیروزی هست گفتم شاید جز منطقه یک حساب میشه
یکی از فامیلامون دکتره اونجا خونه گرفته تعجب کردم روم نشد ازش بپرسم خودم هم تعجب کردم رفت خارج از ته ...
ویلاهای خفنی ساختن... بعضی کوچه هاش سنگ فرشه و خیلی شیکه.. اون قسمتای قشنگ و خفنش برای تهرانیاست ولی یه قسمتی هم داره روستاست اون برای اهالی خود اونجاست که از قدیم بودن..