2777
2789

بچه هالطفادست روقران نزاریدهرچقدک مهم باشه هرچندک راست قسم بخورید....

امروز بخاطر بی اعتمادی نامزدم نسبت به خودم رفتم باعصبانیت دست روقران گذاشتم خدامنوببخشه استغفرالله استغفرالله استغفرالله (میخواستم یه چیزایی بگم میترسم قضاوت کنیدوبدبیراه بگید)

فقط بدونیدخدابلاشوسرم اوردهمین امروز ک قسم خوردم نشون داد ک دفعه بعدمن کثافت حتی ساده هم نگم بقران😭😭

فقط امیدوارم اولاازم بگذره اگرم نگذشت هربلایی هست بازم سرخودم بیاد😔🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ گفتی اخه اشکال نداره بنظرم یه ایه هست لایواخذکم الله باللغو فی ایمانکم همچین چیزی

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

امشب خیلی یهویی کلی خون غلیط ازدهنم اومداولش فک کردم ازدندونمه....

یا خدا

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

بعدش رفتم جلوایینه هرچی نگاه کردم دیدم دندونم خون نمیاد ازگلومم نیس زبونمواینوراونور میکردم دیدم رگای کنارزبونم برامده وسیاه سیاه شدن خونم اززیرزبونم میومد داشتم ازترس سکته میکردم 

هیچوقت اینطوری نشده بودم 

استغفرالله بازبون کثافتم رفتم قسم خوردم هرچند راست بودبرااینکه بهم اعتمادکنه انقدالکی گیرنده وقتی من پاکم هیچ غلطی نمیکنم انقدبی اعتمادی رواعصابم بودم گفتم اینجوری میفهمه من هیچ غلطی نمیکنم...😔🖤🖤🖤🖤

وای خاکبرسرم 

پس چطور مسئولین به قرآن راحت قسم میخورن 

چقدر وحشتناکه 😟

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌