sarinaazari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 1994 عنوان چجوری بخوابم که سریع خوابم ببره 109 بازدید | 11 پست شما چه مدلی میخوابید سریع خوابتون میبره؟ 1403/08/30 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomi80600 عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 9866 انقدر تاپیک گردی میکنم تا چشام سنگین شه بخوابم درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
قلب_منی_تو عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 به نام خدا رو مبل نشسته .از درد اسید معده بشینم رو مبل خابم برده . خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 17108 قربونت ما اگه بلد بودیم اینجا نبودیم!فعلا علی الحساب از گوشی دور شو هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
sani6574 عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 3968 من به پشت و تو گوشی و بدون لباس😅 حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...
قلب_منی_تو عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 یا اس ام ار خاب نگا کن با هندسفری خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
آرمادیلو عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 943 تو طول روز انقد خودتو خسته کن که شب تا سرتو گذاشتی خوابت ببره