2777
2789
عنوان

نظرتون

34 بازدید | 2 پست

پنج روزه با ی پسره اشنا شدم چت میکنیم فعلا بیرون نرفتیم پسر خوبو متشخصیه فعلااا فعلا هم قشنگ صحبت میکنه تا ببینیم چی میشه امروز رفته روستاشون کار کشاورزی دارن نبودش غروب پیام داد گف عقرب نیشش زده بود بیمارستان بوده بعد یکم چت کردیم گفتم منم شام درست کردم گف خوبه اشپزی میکنی گفتم بله فقط پیاممو لایک کرد دیگه هیچی نگفت

نمیدونم من پریودم خیلی حساس شدم یا چی بهم برخورد دیگه صحبتمونو ادامه نداد امروزو دیروزم کم چت کردیم دیروز عقد پسرداییش بود کلا درگیر بود امروزم ک از ساعت ۷ صبح ی صب بخیر گف تا الان ک لایک کرد پیاممو معمولا هم زود میخوابه دیروزو امروزم ک خسته بوده خیلی شب بخیرم نگفته من رو این مسئله حساسم ک صب بخیر شب بخیر نگه

خوشم نیومد دیگه پیام بدم مث اویزونا

ادم وابسته ای نیستم حس میکنم بخاطر پریودیم حساس شدم نظر شما چیه؟ 

چی بگم والا با ۵روز هیچی نمیشه گف 

فقط میتونم بگم اره آویزون نباش حواب پیلماشو بده فقط

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.