2777
2789
عنوان

تهرانیا بیاین

204 بازدید | 29 پست

سلام دوستان 

من ده ساله تو یه آپارتمان ساکنم 

تو این ده سال یکبار دزد اومده طبقه اول رو طلاها و ... رو برده 

یک بار انبار رو دزد زده 

یکبار دیگه دوباره دزد اومده و طبقه اول و دوم رو کلا داغون کرده و طلا و ساعت برده 

پریروز هم دوباره دزد اومده موتور طبقه اول رو برده 

به نظرتون عادیه؟؟؟

به همسرم میگم عادی نیست و از این محل بریم ولی همسرم میگه همه جا تا امن شده الان دیگه 

خواهشاً همه جواب بدید تو آپارتمان شما چند بار تا حالا دزد اومده چون همسرم داره جوابها رو میخونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم همسایه های دیگه تو کوچه هم همین مشکلو دارن آخه دو هفته پیش موتور یه نفر دیگه از همسایه های ...

چرا شکایت نمیکنید؟

ما نهایت دزدیمون کفش بود یبارم کلیدو شکسته بودن دروبازکنن نشده بود

بنظر میاد همه این کارارو تو محلتوم ینفر انجام میده دزد مختلف نیست چیزای کمی هم نبرده که

ساختمون قبلیم درحد بردن کفش و جارو واینا ساختمان جدید هیچی.صددرصد ناامنه و همه دزدیها کاره یه نفر یا ...

دقیقا استرس همینو گرفتیم 

واقعا نمی‌دونم چیکار کنیم 

امشب بلایی سرمون اومد به خاطر استرس که هنوز گردنم درد می‌کنه به خدا

طرف سبلان

ببین ما سمت اسلامشهر جنوب تهرانیم که به اصطلاح محل خلافکاراس البته اینجوری نیست اسمش بد رفته😂 ۸ سال اینجام کلا تو این مدت ی سری خیلی سال پیش کفشامونو از جلو در بردن همین 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

چرا شکایت نمیکنید؟ما نهایت دزدیمون کفش بود یبارم کلیدو شکسته بودن دروبازکنن نشده بودبنظر میاد همه ای ...

از کی شکایت کنیم اخه؟؟؟؟

پلیس اومده خیلی ریلکس میگه من کیو بگیرم اخه؟؟؟

باورت میشه دو تا حلقه داشتیم خیلی سنگین و یه انگشتر که اونم سنگین بود همه رو برد 

شانس آوردم طلاهای دیگم بانک بود وگرنه بیچاره میشدم

ما هم سمت نبرد هستیم موتور همسایه رو بردن لامپ جلو در رو کندن بردن دو تا چراغ فانوسی بردن از حیاط  دوربین داریم فیلم دزد واضح معلومه حتی با چاقو یکی کشیک  داده و بقیه دزدی کردن ولی پلیس هیچ کاری نکرد 

عوضش امنیت داریم.والا کلا بیرون میرم یه تیکه طلا به خودم نمیند ازم از ترسم کارت بانکی هامم خالی میبرم در حد پول کرایه و خرید جزئی وضعی شده‌

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹