2777
2789
عنوان

خانمایی که عفونت و قارچ دارن بیان

281 بازدید | 28 پست

شاید باور نکنید ولی از وقتی یادم میاد هم عفونت داشتم و هم قارچ حتما ماهی یه بار باید دارو مصرف می کردم. اخر سر هم بعد سه چهار روز دوباره برمی گشت.

خیلی وقت پیش تو همین سایت عنبر نسا رو خونده بودم ولی هیچ وقت امتحانش نکرده بودم تا ۴ ماه پیش که خیلی خیلی ببخشید از خارش و ترشحات فراوان واقعا کلافه شده بودم. فقط دوبار ازش استفاده کردم . اصلا باور نمی کردم خوب شم ولی این اتفاق افتاد

اینا رو نوشتم تا کسایی که مشکل منو دارن حتما حتما این داروی معجزه گر رو که در واقع فضولات الاغ ماده هست رو امتحان کنن. 

من یه بار امتحان کردم تاثیری به جز بوی بدش ندیدم البته فکر نکنم هیچ چیزی با یک بار جواب بده شاید باید بیشتر امتحان میکردم 

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار امتحان کردم تاثیری به جز بوی بدش ندیدم البته فکر نکنم هیچ چیزی با یک بار جواب بده شاید بای ...

اره باید ادامه می دادی و اینکه دودشو کامل به خودت می دادی. برا من هنوزم باور کردنی نیس. 

پنیرک باید از عطاری بخرم؟

اره عزیرم معجزه میکنه رو.زی سه استکان....دمکرده بخور..یا بشین تو ابش...یا بردار به خودت...بزار لای دسمال نخی مثل توار بهداشتی

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
اره عزیرم معجزه میکنه رو.زی سه استکان....دمکرده بخور..یا بشین تو ابش...یا بردار به خودت...بزار لای د ...

مرسی عزیزم. شنیدم واسه کیست تخمدان هم خوبه شما اطلاعی ندارین؟

مرسی عزیزم. شنیدم واسه کیست تخمدان هم خوبه شما اطلاعی ندارین؟

بله...من به همه توصیه میکنم....حتما مصرف کنید...حتی واسه گلو درد هم خوبه...

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
بله...من به همه توصیه میکنم....حتما مصرف کنید...حتی واسه گلو درد هم خوبه...

من کیست دارم استفاده میکنم ایشالا جواب بده😊

سفيدكا يعني قارچ!؟اخه يه نقطه هايي هست ك زصن نميشه بهش دسترسي داشت 😫ولي كاملن بعدش تميز ميشه.اما ن سوزش دارم ن خارش دارم ن اختلالي تو پريوديم دارم و ن بوي بدي ميدم رنگشم ب نظرم مثه هميشس اما ن سفيد سفيد مايل ب كرمي😫😫من دارم بچه ها ايا