2777
2789

پسرم 4 ماه و نیمشه خوابیدناش همش چرتیه تا وقتی تو بغلم یا رو پام میزارم خوابه به محض اینکه میزارمش زمین چند دقیقه بعد بیدار میشه، همشم میخواد بغلم باشه البته خواب شبش بهتره ولی شبا هم سه چهار بار بیدار میشه شیر میخوره دوباره میخوابه، بچه های شما هم اینجوریه خوابشون؟  دیگه کلافه شدم روزا که تا میزارمش زمین بیدار میشه 😥😥😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اون سن پسرم اونجور بود طول روز 

ولي الانم شبها دو سه بار شير ميخوره دكتر گفته شير شبشو قطع نكنم ١٢ ماهشه

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
تو اون سن پسرم اونجور بود طول روز  ولي الانم شبها دو سه بار شير ميخوره دكتر گفته شير شبشو قطع ...

پس بچه های شما هم اینجوری بودن من فکر میکردم بچه ی من فقط اینجوریه، اصلاً به هیچ کاریم نمیرسم

عزیزم بچه اتو بغلی کرد زیاد بغل نگیر بزار زمین باهاش اروم اروم حرف بزن تا خوابید بزارش زمین بیدارم که شد دوباره همینجوری بخوابونش بزارش زمین بعد عادت میکنه به زمین 

همه بچه ها تا 2سالگی چند بار در شب بیدار میشن شیر میخورن پسرمنم تا صبح 4یا5بار بیدار میشه من حتی بغل نمیکنم رو زمین بهش شیر میدم و میخوابه 

من وقتی پسرم میخوابه جارو برقی میکشم 

اصلا خونه رو ساکت نکن وقتی میخوابه تلویزیون رو روشن کن بزار به صداعادت کنه 

من پسرم 3ماهشه

👼پسرم تاج سرم 👼
پس بچه های شما هم اینجوری بودن من فکر میکردم بچه ی من فقط اینجوریه، اصلاً به هیچ کاریم نمیرسم

عزيزم مهمترين كار شما الان بچه داريه فرصت بشه كاراي ديگه

عزيزم مهمترين كار شما الان بچه داريه فرصت بشه كاراي ديگه

آخه خسته شدم انقدر خونم نامرتبه، پستونکم قبلا میدادم بهش میخورد الان 20 روزه اصلاً نمیخوره دیگه باز اگه پستونک میخورد راحت بودم 😖😖

آخه خسته شدم انقدر خونم نامرتبه، پستونکم قبلا میدادم بهش میخورد الان 20 روزه اصلاً نمیخوره دیگه باز ...

منم از اول پستونك ندادم

اشكال نداره نامرتب باشه خونت 

همه ميدونن شما بچه داري 

من پسرم ٤ ماهه بود باردار شدم 

واقعا سخت گذشت برام 

سخت نگير از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت ببر يكساله كه شد بازم خونت مرتب و تميز ميشه ولي بچت به گذشته برنميگرده

من دخترم 5ماهشه اینجوری نیست خوش صدا درمیاره یهو میبینم خوابیده.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

آخه خسته شدم انقدر خونم نامرتبه، پستونکم قبلا میدادم بهش میخورد الان 20 روزه اصلاً نمیخوره دیگه باز ...

پسرمنم نمیخوره تازگیا یاد گرفته دستشو میخوره بدجورم دستشو میخوره 😭

👼پسرم تاج سرم 👼