2777
2789

هشتاااد نفر...ماشالله....چرا یهویی حالا؟دور همیاتون همه اینطوره؟

آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الویه بعد شام خوب نیست.بعدم واسه اون عده ادم خودت میتونی چیزی درست کنی واقعا؟

آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...
ميتونى ذرت مكزيكى درست كنى       اسونم هست همه رو يك جا    دسر براى مهمون ز ...

وای بیست کیلو ذرت میخواد واسه اون عده

پاناکوتا  کارامل  شیرینی تر بستنی و ژله خرد شده کوکتل میوه انواع دمنوش ها و نسکافه و ...

اینایی که گفتمو همرو بچین روی میز بشقاب  و فنجان هم بزار هرکدومشون بکشن برای خودشون حالت سلف سرویس

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

جاهای دیگه رفتی واسه این عده چی دادن؟