2777
2789
عنوان

راجب سند بنام زدن سوال داشتم

346 بازدید | 36 پست

سلام عزیزان. ما خونه خریدیم تو املاکی رفتیم توی مبایعه نامه شوهرم  سه دونگ بنامم کرد سه دونگ بنام خودش. چند روز دیگ باید دفتر اسناد بریم ک سندشو رسمی بنام خودمون کنیم. میشه اونجا بهشون بگم سه دونگ رو نمیخوام و بنام همون شوهرم بشه هر شش دونگ؟ یا از قبل ثبت میکنن و چند روز دیگ فقط باید آماده شده رو تحویل بگیریم؟ نپرسین چرا دوستان عزیزم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سه دونگ روبزن ب اسم خودت گول نخور بعدا پشیمون میشی هاااااااره میشه دفترخونه رفتنی بزنی ب اسمش ولی ...

ماشین بنامم بود واس خونه ۳۰۰ تومن فروخت . طلاهامم ۳۰۰ تومن شد واس خونه فروخت البته خودم رضایت دادم. حتی حلقه خودمونم فروختیم .اصلا دلم نمیخواد زره ای از مالش تو زندگیم باشه خودم باشم و دوتا بچه هام. ازش خوشم نمیاد از الان هی میگه برات خونه خریدم خریدم.یه عمر منت میکنه بدم میاد. میخوام بدونه من از جانب خانوادم حسابی سیر تربیت شدم لنگ چندرغاز مالش نیستم

الان ۵ ام باید بریم دفتر اسناد. بنظرت الان تو سیستم ثبت کردن یا همون ۵ام پیش خودمون ثبت میکنن؟

پیام مگه نیامده رو گوشی همسرت ؟ اگه نیامده برید بنگاه تا ثبت کنه فقط به اسم همسرت 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
ماشین بنامم بود واس خونه ۳۰۰ تومن فروخت . طلاهامم ۳۰۰ تومن شد واس خونه فروخت البته خودم رضایت دادم. ...

داری هیجانی تصمیم میگیری بیخیال حرفاش شو

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
چند روز قبلش کارا را دفتر خونه انجام میده شما اون روز فقط میری امضا میکنیاگر به هر دلیلی میخواهید تغ ...

الان با شوهرم قهرم نمیتونم بهش بگم این بره زنگ بزنه. استرسی هست این بشر. یه روز عقب جلو بشه سکته میکنه