2777
2789

من با یکی قراره ازدواج کنم بابام بهم گفت که جهاز هم خودت هم اون میتونید کار کنید بخرید ۵ تا وسیله از وسایلم که با داماده مثلاً یخچال فریزر و تلویزیون و وسیله چوبیا و فرش با اون بقیشونم خودتون با هم کار کنید بخرید

به جای جهاز یه زمین بهتون میدم زمینه ۵ میلیارده

چون خونه این پسره کوچیکه و دوستش ندارم بعد بابام گفت همون زمینم تا چند سال دیگه بسازید این خونه ایم که توش هستید بعداً بفروشید سریع تر پول دستتون میاد خونه سریع تر ساخته میشه خودمم کمکتون می‌کنم 

بچه ها الان به نظرتون چکار کنم ؟

خب همه فامیل از دم جهازای خیلی‌ سنگین دادن همشون یه ویترین پر نقره قطعی داشتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت مرد عاقلیه قدرشو بدون قطعا زمین بهتره

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

بشرط اینکه تا ابد بنام خودت باشه

واسه خونه ساختن شوهرت نگه بزن به نام من

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

والا من پدرم به جا جهیزیه زمین داد ولی بعدش اوه دعواها بالا گرفت که باید جهیزیه هم بدید و بعد هم زمین رو میخواستن مفت مفت بزنن به نامشون که دیگه پدرم کوتاه نیومد و اونا هم مفت خریدن 

به نظرم جهیزیه بده 

زمین اگه خواست بده بعدا بده به نام خودت هم بده بعد که بسازه دوباره دردسره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

وضعیت مالی فرهنگی کلا همه چی حتی شغل مامان باباهامون شبیه همه

الان ولی پدر پسره بهش گفته تا الانم خیلی‌ خرج کردی در صورتی که فقط یه ماشین و یه خونه کوچیک که فقط بهش گفته مال توان ولی به نام خودشه حتی کتابای دانشگاهم ای بوک خونده حتی در این حدم خرج نکرده 

و قطعاً واسه ساخت اون زمینه هیچ حمایتی از توسط خانوادش نمیشیم

به نظرم زمین بهتره 

وسایل رو کم کم هم میتونید بخرید

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بشرط اینکه تا ابد بنام خودت باشهواسه خونه ساختن شوهرت نگه بزن به نام من

پدرم عمرا بذاره زمین به نام پسره بشه پسره هیچی از خودش نداره هیچی به نامش نیست

اصلاً حس میکنم فقط به خاطر پول بابام داره میاد جلو

اون روز پرو پرو در اومد گفت خب تو که ماشینت خوبه ماشینم مزدا 3 که بابام بهم داده ولی به نام خودمه ماشینمو دیگه واسه میذارمش خونه بابام واسه اون داداشم حالا ماشینشم یه دناس که مدل پایینم هستو انقدر جر میده خودشو 

پدرم عمرا بذاره زمین به نام پسره بشه پسره هیچی از خودش نداره هیچی به نامش نیستاصلاً حس میکنم فقط به ...

😱😱😱😱نه زمین بگیر نه جهیزیه بده

عجب پرروی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
پدرم هیچ وقت زمینو به اون نمیده پسری که هیچی ندارع یه چیز به نام خودش نیست

پدر منم زمین رو به پسره نداد ولی وقتی شروع کردن ساخت خونه رو 

دعوا شروع شد که باید برا ما باشه

حتی شکایت هم کردن نرسید به جایی تا پای طلاق رفتیم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
😱😱😱😱نه زمین بگیر نه جهیزیه بدهعجب پرروی

خیییییلللیییی خودش اخلاقش خوبه ها الان ۸ سال با هم تو یه دانشگاه بودیم طرحمونم با هم بود هیچ اخلاق اینطوری ازش ندیدم ولی با هم دوست نبودیم

ولی بابا مامانش یه سری آدم فقط میخوان از طرف مقابل هر چی داره بگیرن در صورتی که وضعشون خیلی‌ خوبه حداقل کم کم ۱۰۰ میلیارد دارایی داره

بعد دلش نمیاد پسرش یه ماشین خوب سوار بشه بابا مامانش یه ماشین خیلی‌ خوب سوار میشن به بچه هاشون هیچی نمیدن اصلاً میگه تا حالا یه بار نشده با اون ماشین راندگی کنم