2777
2789

یخچال اسنوا ساید ۸۰ لباسشویی پاکشوما۲۶ نه کیلویی لمسی اخرین مدلش توستر جاروبرقی ابمیوه گیری و اون توستر ۳۰ تومن 

لوازم اشپزخونه سرویس ۱۸ نفره چینی ۱۲ نفره ارکوپال و سرویس ۱۸ نفره بلور و قابلمه همه چی اشپزخونه ۱۰۰ تومن 

سه تا فرش نه متری  با گلیم فرش فانتزی ۵۰ 

سرویس چوبم ۱۵۰ 

شامل اینه کنسول و میز تی وی  سرویس خواب 

مبل هشت نفره و میز ناهار خوری چهار نفره 

تیوی ۶۵ اسنوا ۵۲ تومن رختخواب ۲۰ توومن 

و دکوری خونه اباژور تزیینات ۱۰ تومن  

من سرخ کن و چرخ گوشت نگرفتم با پلوپز  چون این سه تا بدام کاربرد نداشت چون برنج پلو پز دوست ندارم و تسترم کار سرخکن بدون روغن میکنه برام و چرخ گوشت خرد کن گرفتم وهمزن اینام گرفتم دیگه فقط ماشبن ظرفشویی نگرفتم چون من همسرم همه ی وسایل گرفت نزاشت من جهیزیه ببرم چون گفت خانواده من کمک نکردن تو جهیزیه نیار ولی من درعوضش پدرم ماشین کادو داد 

تقریبا با ۶۰۰جمع شد ولی جهیزیم خیلی دوس دارم فقط ماشین ظرفشویی ندارم که اونم انشالله بعد عید میخریم چون من همسرم معامله انجام دادیم ماه یهفتاد تومن قسط داریم  یکم اوضاع زندگیمون سخت شده ومن مارک ایرانی خریدم چون خیلیها بازاری پرسیدم گفتن بقیه خارجی فیکن برچسب میزنن به هرحال هرکه خارجی خریده مبارکش باشه من که ازشون راضیممم خیلیییی خداروشکر 

مبارکت باشه با دل خوش استفادشون کنی♥️💋

سمت ما یخچال و لباسشویی و گاز و ظرفشویی با داماده

سرویس چوب و ظرف و برقی های کوچیک با عروس

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون مبارکتون و به دل خوش و لب خندون

استفاده کنی 🌹

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

مبارک باشه عزیزم  انشاالله به خوشی ازشون استفاده کنی🫶🏻🤍

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

مبارک باشه عروس خانم به دل خوش استفاده کنی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
قربونت

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا