2777
2789
عنوان

توده درسینه کسی میدونه ؟؟

8164 بازدید | 51 پست

خانم ها من سال پیش یه توده کوچیک که کاملا مشخص بود با دست تو سینم پیدا کردم که هیچ دردی نداشت وحرکت نمیکرد رفتم پیش جراح عمومی معاینه کرد وگفت توده چربیه اسمشو یه چیزی گفت الان یادم نیس وچیزی خاصی نیس اصلاهیچ دارویی نداد گفت میخای بیا تا درش بیارم اونوقت خیلی کوچیک بود ولی الان بزرگ شده ودردناک الان کل سینم درد داره اطراف اون توده قرمز شده و مثل جوش سرسفید شده انگار میخاد سرباز کنه توده چربی میتونه اینجوری بشه خیلی نگرانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال دکتر بر چه اساسی گفت هیچی نیست،توده چربیه؟!!!!

سونوگرافی یا ماموگرافی رفتین؟

نمیخوام نگرانتون کنم ولی همین فردا پاشین برین دکتر.انشاالله که چیزی نیست.ولی ارزش اینو داره که از نگرانی دربیایین و یه درمان مناسب رو شروع کنین.

تو سینه منم یه توده درومد دکتر جراح عمومی بهم گف بیا درش بیار تا ببینم چیه بدخیمه خوشخیمه چیه بعد سونو و مامو گرافیمو بردم شیراز تشون یه دکتر دیگه دادم گف نمیخات دربیاری فقط هر ۶ماه سونو بده

😎