2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی مسائلی که اطلاعات کافی نداریم اصرار نکنیم و نخواییم ثابت کنیم درست می گیم.

روی فضولی هزار تا اسم رنگ و وارنگ نذاریم و تو خصوصی ترین مسائل مردم هم سرک بکشیم و ارشاد کنیم.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

فکر نکنیم هر کی طرز تفکر ما رو نداره آدم بیشعور و کوته فکری هستن 

فکر نکنیم راجع به هر کی دوتا چیز میدونیم میتونیم به راحتی قضاوتش کنیم 

فکر نکنیم هرکی زود ازدواج کرد بدبخت و بیفرهنگه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

تو طبيعت آشغال نريزيم ☹️

خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕

نمونه کوچیکش همینجا،داری با استارتر صحبت میکنی ریپلای میکنن و بد صحبت میکنن و قضاوتت میکنن. خوب تو نظر خودت رو بگو مگه همه باید مطابق فکر و سلیقه تو صحبت کنن،بعد هرچی جواب نمیدی پیگیرت میشن تو تاپیک های دیگه.آه یادم افتاد حرصم گرفت

یکم فقط یکم با نظم باشیم.هر جایی یکم شلوغ بود هول نزنیم.مثل ادمهای متمدن رفتار کنیم.مطمینا سریعتر به نتیجه میرسیم.

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.