2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 90 پست
نمیدونم میترسم زیاد دستشون باشه خرجای ناجور تفریحات ناجور نمیدونم ممنونم عزیزم

آره عزیزم .وقتی پول زیاد در اختیار بچها قرار میدین...تفریحات ناجور میرن...خرجهای ناجور میکنن....واز همه مهمتر توقعاتشون میره بالا..بعد توقع دارن که هر چند وقت به پول توجیبیشون اضافه بشه...دیگه مراعات کردنو یاد نمیگیرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین به تو خدا حفظت کنه بچه های من دانشجو شهر خودم هستند یعنی خرج خاصی واقعا ندارن

خرج خاصی ندارن پس این همه پول رو چیکار می کنن؟ به نظرم راضیشون کنین خودشون در کنار درس کار کنن .

مگه چه خرجی دارن؟کافه و غذا میمونه فقطدیگه بقیه رو که جدا میگیرن۵ تومن واسشون کم نیست

والا آنقدر هزینه ها بالا هست همینجور که دغدغه دارم پول کم نداشته باشن میترسم زیادم داشته باشن راهو اشتباه برن نمیدونم پول کم یا زیاد هر دو تاش مشکل ایجاد میکنه واسه جوونا

والا آنقدر هزینه ها بالا هست همینجور که دغدغه دارم پول کم نداشته باشن میترسم زیادم داشته باشن راهو ا ...

کم داشته باشن میگن 

ولی زیاد داشته باشن هم به پول مفت و زیاد عادت میکنن؛ و هم ممکنه خرجهایی بکنن که نباید...

بچه های شما حدود ۷_۸ تومن ماهیانه خرج میکنن و حتی ممکنه بیشتر...

الان یه نفر بره منشی یا فروشنده بشه و یا حتی از دانشگاه فارغ التحصیل بشه بره مثلا توی یه شرکت کار کنه؛ یا مربی مهد؛ حقوقش چقدره؟؟

بیشتر از ۷_۸ حقوق میدن بهش؟؟؟

والا کمتر از اینا هم حقوقشون هست....

خب اگه شما اگه پول توجیبی رو دو برابر کنی؛ بعدا بچه هاتون با چه حقوقی راضی میشن کار کنن؟ با حقوق کمتر از پول توجیبی؟

اگه عادت کنن به پول زیاد؛ بعدا هم سرکار نمیرن و فقط با پول توجیبی که زیادتر از حقوق هست سر میکنن

و این به ضررشون هست

شما هم بجای اینکه پول توجیبی رو زیاد کنی؛ یادشون بده چطوری مدیریت هزینه کنن و حتی تشویقشون کن پس انداز کنن و یاد بگیرن.

این خیلی بیشتر به نفع آیندشون هست...