2777
2789
عنوان

خیانت

329 بازدید | 28 پست

بچها حالم جالب نیست خیلی 

تروخدا اگه تجربشو داشتید یا از کسی شنیدید 

جواب خیانتو‌ با چی میدید ؟ چیکار میکنید ؟ رفتارتون چجوری میشه ؟ ممکنه برید سمت مردای دیگه ؟؟ 

وای خدایاااااااا این چه بدبختی‌‌ای بود برام ساختی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم ، ارزش خودت رو بدون 

تو هر طورم ک اون باهات رفتار کرده باشه ، نباید خودت ب خودت خیانت کنی 

متاسفانه الان دنیا اینجوریه ک خیلی کم مردای وفادار پیدا میشه و اگه بخوای بری سمت ادمای دیگه ب احتمال خیلی زیاد آسیب های بزرگتری میبینی 

ب جاش رو خودت سرمایه گذاری کن ،چه جسمی چه روحی  ی خانم همه چی تموم ک هستی ، محشر بشو عالی شو تا حسرت بخوره از دستت داده بعدا اگه مجردی یااگه متاهلی جدا شدی مطمئن باش فرصتای بهتری با حوصله و سرفرصت میتونی انتخاب کنی 

بذارش کنار و بذار از چشمت بیفته 

نه عزیزم ، ارزش خودت رو بدون تو هر طورم ک اون باهات رفتار کرده باشه ، نباید خودت ب خودت خیانت کنی مت ...

واقعا نابودم کرد با این کارش چون من هیچ چیزی براش کم نذاشتم اونم آدم بدی نبود اما نمی‌دونم چرا واقعا نمی‌دونم چرا باهام اینجوری کرد 

یعنی خدا شاهده منم دلم میخواد برم با یه آدمی از دیدنش بسوزه فقط بی‌شرف رو 

شماهم بخوای با یکی دیگه بری که اصلا فکرشم نکن ارمت میکنه بیشتر داغونت میکنه. اگ میتونی کنار بیا نمیت ...

من سر این زندگی واقعا خون دل خوردم خواهر 

بخدا اینقدر زحمت کشیدم واقعا دیگه توان اینو نداشتم 😭😭😭واقعا بدنم نمی‌کشه دیگه

شماهم بخوای با یکی دیگه بری که اصلا فکرشم نکن ارمت میکنه بیشتر داغونت میکنه. اگ میتونی کنار بیا نمیت ...

خب این آدم الان یه جوری داره بمن‌ میگه کافی نبودی که این کارو انجام دادم گناه من چیه اخههههههههه لعنت خدا بهش 

من چرا با آدمی که حقمه نباشم ؟ آدمی که شعور اینو داشته باشه زنی که داره شب و روز برای زندگیش زحمت میکشه رو اینجوری نکنه 

واقعا نابودم کرد با این کارش چون من هیچ چیزی براش کم نذاشتم اونم آدم بدی نبود اما نمی‌دونم چرا واقعا ...

ولش کن بره ،عزیزم حوصله داری؟! من خودم اینجوریم ک مثلا عشقمو تا حد پرستش دوست دارم ، اما اگه شک کنم فقط شک کنم ک با کسی دیگس از چشمم میفته، چه برسه مطمئن بشم ! قدر خودتو بدون ،هیچ آدم خوبی خیانت نمیکنه .اون فقط نقش آدمای خوبو بازی میکنه،کسی ک خیانت میکنه یک بار و دوبار این کارو نمیکنه ،بارها انجام داده فقط شما ساده بودی خیلی پلیس بازی درنیاوردی ک دستشو رو کنی ! این یک بارم کار خدا بوده ک بشناسیش! برو ب بقیه ی وقتایی ک مشکوک میزد فکر کن تا متوجه بشی چقد میپیچیده!!!!

خب این آدم الان یه جوری داره بمن‌ میگه کافی نبودی که این کارو انجام دادم گناه من چیه اخههههههههه لعن ...

من درکت میکنم میگن درد خیانت برای زن مثل درد از دست دادن فرزنده معلومه نمیتونی کنار بیایی پس جدا شو اگه البته بچه نداری

ولش کن بره ،عزیزم حوصله داری؟! من خودم اینجوریم ک مثلا عشقمو تا حد پرستش دوست دارم ، اما اگه شک کنم ...

چیکارش کنم بنظرتون ☹️☹️☹️من واقعا زندگیمو دوست داشتم نمی‌دونم این چه شکی بود بهم وارد شد 

بعد طلاق چه خاکی بسرم بریزم آخه