2777
2789
عنوان

نگهداری بچه ب تنهایی

718 بازدید | 36 پست

سلام تا چندهفته دیگه نی نیم ب دنیا میاد,کسی رو برای کمک ندارم,نهایت یکی دوروز مادرشوهرم بیاد,گفته تولنگ منی,توباید بیای خونه ما,چون زمستونه سرده خونشون,دسشویی توحیاطه,رفت وامد زیاده,دوست ندارم برم اونجا,ایا میشه بچه اول رو تنهایی نگه داشت؟حداقل چندروز نیازه کسی پیشم باشه؟خاهشا نکات نکات ضروری بچه داری روبهم بگید؟باتشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که تا بیست روز اول واقعا سختم بود حتی بشینم چ برسه بچه داری افسردگی بعد زایمان و هزار کوفت دیگه ام گرفتم تا چهل روز نگاه به بچه نتونستم بکنم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

طبیعی ای یا سزارین... اگه سزارینی ک ده روز اول غیرممکنه تهایی

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

سلام منم تنهای تنها بودم فقط دو روز مادر شوهرم اومد دو تا غذا درس کرد رفت.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

همینجا کسایی بودن که فقط خودشونو شوهرشون بودن. نشد نداره ولی یکم سخته

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ولی بنظرم اگه طبیعی ای بچه داری خیلی هم سخت نیست... خودت درد نداشته باشی میتونی از پسش بربیای ..

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی