2777
2789
عنوان

بینی عملیا سوال دارم

77 بازدید | 11 پست

من دوران بارداریم تیروییدم کم کار بود ولی بعدش که آز دادم اوکی بود.الان لازمه قبل عمل دوباره چک بشه تیروییدم.سوال دومم اینه قبل عمل آزمایش خون و عکس باید بدم؟کجا باید برم برای عکس؟

آزمایش خون قبل عمل از عمل اجباریه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بله باید بدی داخل مطب عکس میگیرن ازمایش هم واسه من فرستادن ی ازمایشگاه ک قرارداد داشتن خودشون خودکار جواب و فرستادن براشون

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متوجه سوالام نشدید.اول اینکه بنظرت تیروییدمو چک کنم؟و برای عکس باید کجا برم؟رادیولوژی؟

اگه چک کنی بهتره

یهو موقع عمل متوجه میشی تیروئیدت تنظیم نیس

عملت کنسل میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اگه چک کنی بهترهیهو موقع عمل متوجه میشی تیروئیدت تنظیم نیسعملت کنسل میشه

متوجه که نمیشن ولی میگن تیرویید تو به هوش اومدن تاثیر داره.بنظرت قلبمم چک کنم؟نکنه قلبم ایراد داشته باشه و بمیرم😢

متوجه که نمیشن ولی میگن تیرویید تو به هوش اومدن تاثیر داره.بنظرت قلبمم چک کنم؟نکنه قلبم ایراد داشته ...

چرا متوجه نشن

واسه همین چک میکنن دیگه

چون خطرناکه ممکنه طرف بهوش نیاد

نه قلب نمیخواد

تیروئید و فشار خون و قند خون از همشون مهمترن

عکس صورت مثل عکس او پی جی لازم نیست؟

فک نکنم

اون بیشتر واسه دندونه

یبار خودشون عکس میگیرن همون کافیه

تیرویید قبل عمل مهمه 

ب دکترتون بگین حتما میگن چک کنین 

مشکل تیروئید و قلب و فشار خون و آسم و اینا کلا براشون مهمه 

ولی گاهی هم میگن آزمایش بدین و برین پیش متخصص مربوطه اگر اجازه عمل داد مانعی نداره 

برا اینکه کجا برید هم وقتی دیگه با یه دکتر ب نتیجه رسیدیم ک میخواین عمل کنین و نوبت زدین بهتون خودشون میگن دقیقا چ آزمایش هایی و کجا یا چطوری