2777
2789
عنوان

کمکککک ژل زاویه فک زدم درد داره

1124 بازدید | 23 پست

من قبلا ژل گونه و چونه و‌شقیقه زده بودم، دیروز رفتم همشو‌ دوباره زدم و زاویه فک هم زدم😢دو تا فک هام مثل سنگ شده خیلی معذبم( درد نداره) تا کی کامل خوب میشه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خداشما رو دیگه از خاک نیستی مواد پلاستیکی هستیبا کلاسی

نه والا خودم نگم کسی متوجه نمیشه اصلا تزریق کردم، چون صورت خودم لاغر بود خیلی بدم میومد الان اروم اروم هرسال یبار تزریق میکنم، مثلا الان تزریق کردم موووووند برا دوسال بعد که دوباره بکنم

یا خداشما رو دیگه از خاک نیستی مواد پلاستیکی هستیبا کلاسی

🤣🤣🤣🤣🤣

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
واییی نگو من شنبه وقت ژل لب دارم یکشنبه زاویه دردش حین تزریق چح3

لب رو خودمم هفته بعد وقت دارم تا حالا نزدم، اما زاویه فک اصلاااااا درد نداشت یعنی من نمیفهمیدم کی امپول رو فروکرده😂چون گوشت اون ناحیه نرم هس مثل چونه سفت نیس ادم نمیفهمه، اما چونه درد داره