2777
2789
عنوان

ی سوال از خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 137 پست
باشه، واجب نیس حتمن فک کنی

الان تو ب عنوان ی دختر چ نفعی برای ی پسرزمیتونی داشته باشی؟ ب خدا 33 سالمه دانشجوی دکترای برقم . ولی هنوز نمیدونم فایده بودن با ی زن زیر ی سقف چیه .ببخشید ک رکم

الان تو ب عنوان ی دختر چ نفعی برای ی پسرزمیتونی داشته باشی؟ ب خدا 33 سالمه دانشجوی دکترای برقم . ولی ...

نشنیدی میگن پشت هر مرده قدرتمندی ی زن باهوشه؟😂(ی همچین چیزی بود جملشو دقیق یادم نیس)

ی دبیری داشتم ک خب تو رشته ی خودش معروف بود،خیلی آدم سطح بالایی و باسوادی بود،این آدم اقرار میکرد اگ زنش نبود الان اینجا نبود...

اگ دختر درستیو انتخاب کنی ب جلو هلت میده،باعث پیشرفتت میشه،میتونه بالا بکشتت،ارامشت میشه،تکیه گاهت میشه.مگ همیشه مرد باید تکیه گاه باشه؟

میدونم ممکنه ب حرفام بخندی ولی آره همچین آدمایی هستن.

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشنیدی میگن پشت هر مرده قدرتمندی ی زن باهوشه؟😂(ی همچین چیزی بود جملشو دقیق یادم نیس)ی دبیری داشتم ک ...

ولی میخندم 😂😂 اینجا خیلی معنوی حرف میزنن خانما.  ولی در واقعیت !

ولی میخندم 😂😂 اینجا خیلی معنوی حرف میزنن خانما. ولی در واقعیت !

باشه بخند،ولی واقعیته

حالا تو ب من بگو ب عنوان ی پسر چ نفعی میتونی برای ی دختر داشته باشی؟

باشه بخند،ولی واقعیتهحالا تو ب من بگو ب عنوان ی پسر چ نفعی میتونی برای ی دختر داشته باشی؟

من کی گفته باید برای دختر غریبه نفع داشته باشم؟؟ فقط پدر ومادر . چون اونا بررگت کردن . دختر غریبه چیکار کرده؟

خدا پدرتو بیامرزه . چی داری میگی؟

کسر شان میدونی یا چی؟

میدونی؟همین الان فهمیدم ارزش نداشتی وقتی پس فردا آزمون دارم وقت بزارم قانعت کنم،شرط میبندم بعدش میگی منکه نخاستم وقت بزاری

من کی گفته باید برای دختر غریبه نفع داشته باشم؟؟ فقط پدر ومادر . چون اونا بررگت کردن . دختر غریبه چی ...

خب پس وقتی ب دختر نفعی نمیرسونی انتظار نداشته باش دختر ب تو نفعی برسونه

پسر غریبه چیکار کرده ک پدر نکرده؟

کسر شان میدونی یا چی؟میدونی؟همین الان فهمیدم ارزش نداشتی وقتی پس فردا آزمون دارم وقت بزارم قانعت کنم ...

والا من جوابتو دادم تو هم جواب دادی . حالا تو نتونستی منطقی. قانعم کنی مشکل خودته برادر 

خخخخ

عجب سوالی یه لحظه گیر پاچ کردم😂🤭

اخه نمیدونم بخاطر خوشگلیش همسرش شدم یا چون عشقم شد در نظرم خوشگل شد چشم رنگی ام هس

💜متاهل و متعهد💜ببین بگرد بخور بخواب بخر بپوش خلاصه عشق و حال کن دنیا دو روزه!!!

خب پس وقتی ب دختر نفعی نمیرسونی انتظار نداشته باش دختر ب تو نفعی برسونهپسر غریبه چیکار کرده ک پدر نک ...

تو هم ازدواج نکن!! منم واس همین فلسفه ازدواج رو نمیدونم . 

والا من جوابتو دادم تو هم جواب دادی . حالا تو نتونستی منطقی. قانعم کنی مشکل خودته برادر

نه واسه کسی ک نمیخاد واقعیتو بپذیره منطقی نیس

حقیقت اینه ک دختر ب پسر نیاز نداره،پسرم ب دختر نیاز نداره پس مردم واسه چی ازدواج میکنن؟

تو هم ازدواج نکن!! منم واس همین فلسفه ازدواج رو نمیدونم .

من دنبال ازدواج نیستم چون نفعی ب من نمیرسونین!

خب توام ازدواج نکن،اسلحه نزاشتن رو سرت ک ازدواج کنی

من دنبال ازدواج نیستم چون نفعی ب من نمیرسونین!خب توام ازدواج نکن،اسلحه نزاشتن رو سرت ک ازدواج کنی

نه والا . من گفتم ازدواج؟ من گفتم پسرا راحت با دخدرای زیبا دوست میشن . چرا من نمیتونم