2777
2789

ببین قیافه در صورتی عادی میشه که از نظرت زشت نباشه ، باید به دلت بشینه حالا نمیگم خیلی خفن و عالی ولی باید طوری باشه که بدت نیاد اگه اینطور نیس رد کن 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد رد میکردم

چون قیافه برام ملاک دوممه

باید بتونم سرمو بالا بگیرم جلو بقیه

باهاش دو جا برم

یا اصا خودم بتونم تو چشاش نگاه کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بنظر من با کسی ازدواج کن که تو ی جمع خجالت نکشی از حضورش هم پول مهمه هم قیافه مناسب من خودم بشخصه همیشه دوستداشتم باکسی ازدواج کنم ک تو ی جایی دهن باز کرد خجالت نکشم بهش افتخار کنم چ از موقعیت خانوادگی چ شخصیتی چ قیافه چ مالی خداروشکر همیشه باعث سربلندیم شده 

باور کن قیافه از سال اول به بعد عادی میشه

وقتی امضاتو خوندم خدارو شکر کردم که خدا بهت ۳تا فرشته داده چون مطمعنم کنارت خیلی احساس خوشبختی و امنیت میکنن😊❤️

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

اسی اگ ب دلت ننشسته ردش کن،ب این فک کن تو باید اونو ب دوست و اشنا و فامیل و ..معرفی کنی و همش باید نگران باشی، اگ دوسش داشتی قضیه فرق میکرد و در هر حالتی بهش افتخار میکردی ولی اگ علاقه نداشته باشی اصلن کنار نمیای

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
نه اصلا به دلم نیست 🥲 یعنی حتی عادی هم نیست به نظرم

پس الکی خودتو گول نزن این کارو نکن بازم اگه خیییلی دو دلی با یه مشاور صحبت کن اما تاجایی که من میدونم قیافه نباید از نظرت زشت باشه چون قیافه زشت عادی نمیشه

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

هرگزنمیشه، آخرش یاخیانته یاطلاق

اگه من تو این چندسال با ۲۰ تا زوجم حرف زده باشم میشه عزیزدلم.. تو اوضاع ایران تصمیم با شماست... که نون و ماست بخوری یا یوزارسیف ؟؟یا چلوکباب با آدمی که مطمعنا اونقدراهم زشت نیست ولی با کلی احترام ؟؟؟

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

منم اندازه موهام خاستگار رد کردم بخاطر قیافه نمیدونم سنتیا چرا خوشگل نیستن

والا خواهر منممممم یا قیافه یا اخلاق بیشتر قیافه واقعا داغون بودن 😭😔 شرایط عالی خانواده خوب ولی یهو یه چهره واقعا دوست نداشتنی یا بدن چااااق داشتن😭

وقتی امضاتو خوندم خدارو شکر کردم که خدا بهت ۳تا فرشته داده چون مطمعنم کنارت خیلی احساس خوشبختی و امن ...

وای😍مرسی مهربون من🤍🤍🤍

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.