2777
2789
عنوان

به شوهرم بگممممم

284 بازدید | 19 پست

خانوما چند روز پیش شوهر خواهر شوهرم تو اینستا درخواست داد قبول نکردم امروز دیدم همون چند روز پیش تو تلگرام نوشته سلام خوبی جواب ندادم آدم بدی نیست میگم شاید منظور بدی ندارع و میخواد منو با زنش که قطع ارتباط هستیم آشتی بده از طرفی میگم نکنه نظر بدی داشته باشه بعدها اتفاقی بیفته پشیمون بشم که چرا بع شوهرم نگفتم 

جواب نده به شوهرتم بگو

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بگو به شوهرت 

خیلی عادی بگو ففط ک اطلاع داشته باشه نگو منظور داره یا نه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

جواب نده به شوهرت هم بگو 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
چطور

میخوای با نظارت شوهرت جوابش رو بده اگه کاری هم داشته باشه اونجوری سو تفاهم نمیشه یا گوشی تو بده دست شوهرت اون جواب بده اینجوری بنظرم بهتره 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

ببین شوهرم بی اندازه به شوهر خواهر و خواهرش احترام می‌زاره یعنی اعصابمو خراب می‌کنه میگم بهش بگم که ...

بگی ممکنه یه جوری شوهر خواهرش قضیه رو ماست مالی کنه که منظوری نداشتم و خواهرش سوسه بیاد شما میخواستی رابطه شون رو خراب کنی

اگه فقط در حد همینا که گفتی بودش فعلا با بی محلی ممکنه خودشو جمع کنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿