2777
2789
عنوان

چطوری از استب وزنی خارج شدید❓️

74 بازدید | 11 پست

ورزش میکنم ولی دریغ از ۱۰۰ گرم کاهش وزن 

باید رژیم فستینگ بگیرم برای خارج شدن ازش؟

یادت باشه ظرفیت آدما متفاوته؛ یعنی ممکنه اتفاقی که برای تو مثل شوخیه، برای یکی دیگه، یکی از بزرگترین دردهایی باشه که تجربه کرده. پس وقتی یکی اینجا تاپیک جدی می‌زنه لطفا مسخره بازی درنیار. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم ولی فستینگ گرفتم حل شد 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

عزیزم باید شوک بدی به بدنت

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

باید شوک بدی به بدنت

دکتر من میگه کلا رژیم باش ولی دو روز تو هفته رژیم خاص بگیر 

رژیم خاص نصف کالری روزهای رژیم عادیه

مثلا توی روز فقط دو تا تخم مرغ بخور با ۸ تا خرما و سبزیجات آزاد

اینجوری بدنت اصلا استپ نمیشه چون همش تو تلاطمه

نمیدونم ولی فستینگ گرفتم حل شد

عاشق فستینگم دارم سعی میکنم تبدیلش کنم به سبک زندگی 

همه بیماری ها از خوردن و معده شروع میشه

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دانه چیا صبح بخورر.پیاده رویترشی حذفکم خوری کن

عزیزم میشه بگی دلیل حذف ترشی چیه؟

عاشق فستینگم دارم سعی میکنم تبدیلش کنم به سبک زندگی همه بیماری ها از خوردن و معده شروع میشه

نه گلم طولانی مدتش خیلی عوارض داره این یک رژیم شوک هست یا یک روز در میان یا ماهی دوبار بگیر 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔