2777
2789
عنوان

خانمایی که جهیزیه خریدن بیان کمک

427 بازدید | 42 پست

سلام خانما من میخوام جهیزیه بخرم نمیدونم ایرانی بخرم یا از بانه خارجی بردارم 

بانه جایی رو میشناسین قسطی با چک صیادی  لوازم جهیزیه رو بده 

تجربتون رو از خرید لوازم خانگی ایرانی یا خارجی بگین لطفا ب تفکیک برند بگین مثلا سرخ کن فلان مارکو چند وقته دارین و راضی هستین ازش یا نه 

من یخچال فریزر  دو قلو ،ابمیوه گیری ، اب مرکبات گیر ، سرویس قابلمه ، سرویس قاشق چنگال اتو مخزن دار ، همزن کاسه دار، مخلوط کن ، چرخ گوشت ، سرویس دم دستی مثلا ارکوپال یا چینی سبک ،ماشین لباسشویی ، سرخ کن ایر فرایر، ساندویچ ساز(اسنک پز)،چایساز میخوام لطفا تجربتون رو راجع به خرید این لوازم با ذکر برند بگین 

ممنونم با ارزوی خوشبختی برای همه عروسای گل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت ما با داماده ایده ای ندارم ولی چیزی نخر که سالی یکبار هم استفاده نکنی فقط بخاطر اینکه بگن خرج کر ...

کجایی هستین

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

سمت ما با داماده ایده ای ندارم ولی چیزی نخر که سالی یکبار هم استفاده نکنی فقط بخاطر اینکه بگن خرج کر ...

نه عزیزم این مواردو واقعا استفاده دارم خودمم از شلوغ کردن خونه خوشم نمیاد 

سلام عزیزم مبارک باشه انشالله خوش بخت بشی 

بنظرم سرویس چینی حتما بخر (من نخریدم) خیلی بنظرم شیکه سه چهار دست بخر دو دست هم آرکوپال بخر دم دست (به من فقط دو دست آرکوپال دادن :)) نیازه مهمون میاد لازمت میشه 

من یخچالم و لباسشوییم اسنوا هستش راضیم ازشون اینا رو همسرم خریده ولی باقی وسایل جارو برقی و سرخ کن اینا مامانم متفرقه داده بهم که پیشنهاد میکنم شما که داری هزینه می‌کنی چند میلیون بیشتر هزینه کن که بهتر باشه همرو اسنوا بخر که خوبه من سرخ کنم اصلا مارک نداره اصلا هم خوب نیست 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

من یخچالم دوو

ظرفشوییم دوو وارداتی

لباسشوییم دوو ۹ کیلویی مدل سنیور

ماکرو الجی

آبمیوه گیری پارس خزر

آب مرکبات گیری میگل

همزن میگل

خرد کن میگل

تی وی جی پلاس

قابلمه هام عروس

چینی زرین

آرکوپال مقصود

همشون راضی بودم بجززززززززز مخزن دار بیم.خیلی دست و پا گیره

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

مارک های خارجی خوب که الان همه چینی شدن مارک ایرانی اسنوا دوو خوب در اومده بگیر 

سرخ کن هم نگیر بدرد نمیخوره بدون روغنشو بگیر خوبه 

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺ 
سلام عزیزم مبارک باشه انشالله خوش بخت بشی بنظرم سرویس چینی حتما بخر (من نخریدم) خیلی بنظرم شیکه سه چ ...

اسنوا خوبه ؟؟؟؟ پس همه ک از اسنوا ناراضین !شما چند وقته داری استفاده میکنی

چای ساز من دارم اما زیاد استفاده نمیشه سماور هم همون یک دست کتری قوری جنس خوب بگیری برات بهتره چرخ گوشت نخر ولی خورد کن مارک عالی بگیر چون خیلی به کار میاد 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹